Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łyzeczka 26

JESTEM KOCHANKA, KOCHAM I CIERPIE!

Polecane posty

Gość łyzeczka 26

Jak w temacie, cudowny mezczyzna 11 lat starszy. Kocha mnie, ja kocham ale on ma rodzine i dzieci, Wioem ze nie chodzi o sex, zanim do czegos doszło spotykalismy sie trzy miesiace codziennie. Przystojny, swietne poglady, ten sam sposob bycia, muzyka, dowcip. Potrafi przejechac pod moim oknem zebym mu pusciła buziaka. Nio i zonk bo nie jest moj.

Gość jgjghjd
Wszyscy tak piszą...On kocha, że to nie tylko sex-naiwna

zostaw go, bedziesz cierpiec jeszcze bardziej, gdyby cie kochał zostawiłby rodzine dla ciebie a tak przede wszystkim cierpisz

lyzeczka - ten mężczyzna chce się podobać, bo lubi imponować, a ty świetnie sie do roli adoratorki nadajesz,, tymczasem żona zna także jego mankamenty i nie bardzo jest juz jak nieskazitelnością błyszczeć, w tym sensie masz racje: nie chodzi tylko o sex ... co do reszty, nie miej złudzeń - miłością ogarnij kogo innego, kto tak nie błyszczy za to będzie Cie szanował!

Gość łyzeczka 26
do kolejna ... Stac moja droga, nie planowałam tego. Jestem jego doradca finansowym, mam wielu klientow ale on od poczatku zrobił na mnie duze wrazenie swoim sposobem bycia. Mam silny charakter i zawsze kierowałam facetem, tym razem jest inaczej, o jest silniejszy i nawet mi dobrze z tym.

Gość łyzeczka 26
YOUKI ISA kurcze myslałam o tym, on cieszy sie kiedy podziwiam, doceniam kwiaty, wyszukane pomysły, podejscie. Jest tez łasy na moj podziw. Nio i co istotne niczego nie wymaga, mowi " tylko mnie kochaj i badz szczesliwa. Jesli kogos poznasz pocierpie, zrozumiem"

Gość OH ZESZ TY GLUPIA

Gość łyzeczka 26
Problem w tym ze ja dotychczas nie spotkałam tak cudownego faceta. Boje sie. Mam sporo aoratorow ale moze problem w tym ze to zbyt proste a ja lubioe wyzwania. Czesto mysle o tym ze to puste. Nio i tym razem siekło mnie. Mam kontakt z kazdym byłym facetem, jesli sie kiedys kogos kochało to nie mozna sie odciac ale wiem ze o nim bede pamietała do konca zycia. Hmmm zapewne znacie wiersz pt fotografia Jesli sie miało szczescie - ktore sie nie trafia Czyjes ciało i ziemie cała A zostanie tylko fotografia to - to bardzo mało Mogłam cos przekrecic ale sens zachowany

Gość jgjghjd
łyzeczka 26 mówiąc brzydko: wszystkie prezenty i komplementy prowadzą do Twojej cipki

Gość cip cip
Fakt - kolejna głupia pizda, która jeszcze oczekuje współczucia. A czego ty oczekiwałaś, cipeczko, wiążąć się z żonatym?

Gość łyzeczka 26
do kolejna Wiem ze powraca. Moj były maz mnie zranił masakrycznie i nie chodziło o zdrade a teraz on cierpi tak ze mi szkoda człowieka. To samo mu powiedziałam, ze wszystko do nas wraca. Byłam juz zdradzona przez innego faceta i wiem ze boli ale wiem tez ze on ja kochał wiec mimo iz swoje wypłakałam to mozna wybaczyc i normalnie z druga osoba rozmawiac

Gość cip cip
"moze problem w tym ze to zbyt proste a ja lubioe wyzwania." Moze problem w tym że jesteś dziwką i nie potrafisz dostać orgazmu nie kurwiąc się? To cię podnieca?

" tylko mnie kochaj i badz szczesliwa. Jesli kogos poznasz pocierpie, zrozumiem" wytrawna manipulacja - świadczy o tym ze zachował przytomność umysłu, podczas gdy Ty w postępie geometrycznym go tracisz ...

Gość łyzeczka 26
luzik, potrzebuje rozmowy jesli kogos to razi rozumiem, wiem ze nie robie dobrze i robie to nadal bo kocham.

Gość kobieta1234
odczep sie od tego faceta nie twoj on. laski naiwne jak ty niszcza rodziny. sama jestem swiadkiem w tym momencie czegos podobnego co ty robisz. jutro mam spotkanie z taka dziewczyna co nie szanuje siebie ani rodziny zonatego faceta.

Gość łyzeczka 26
Kobieta nie musze sie tłumaczyc Youki cos w tym jest to czesciowo nakrcanie sie, jest miło cudownie wiec jest ok. Wiem jak wyglada szara codziennosc w małzenstwie i nie pragne juz tego

Dla mnie jesteś zwierzątkiem. Twój facet nie pierwszy raz robi taką akcję, jaki łaskawy, że zrozumie i da Ci odejśc :D On spokojnie sobie znajdzie nowa dziuple :D \"kocha mnie\" ===> buahahahhaaa :D chyba nawet nie wiesz, co to znaczy, bo jedyne prawdziwe uczucie, którego zaznałaś, była twoja miłosc do siebie samej. Jesteś jak pani przy drodze :O i tak samo, jak przy niej, przy Tobie mozna się zatrzymac i dostac \"buziaczka\".

lyzeczka, jesteś dorosła, wiesz co robisz - poniekąd, ten facet ma rodzinę, w tej rozinie dzieci, które z Twojego poowdu okłamuje! i co Ty na to? gościa mi nie żal, Ty wyglądasz na zdecydowaną ALE KŁAMSTWO TO ŚCIERWO, NA KTÓRE ZADNE DZIECKO NIE ZASŁUGUJE!!!

Gość łyzeczka 26
kolejna he zjebista jestes;P. Wiem ze to nieunikinione, oni zawsze wracaja do domu:/. Moze problem w tym ze on jest tak inny niz moj były maz, nie liczy sie sex i zupa na stole ale przytulanie i pieszczoty. Moge sie realizowac zawodowo i on to docenia a nie gani ze sie kurwa babie karierka wysniła

Gość Miks miskowy
łyzeczka, wiem jak się czujesz...z jednej strony super, z drugiej do niczego.... miałam podobnie i nie chciałam rozpadu jego małzeństwa, on też nie chciał - od początku to wiedzieliśmy. Po prostu zakochaliśmy się w sobie na śmierc. pomógł dopiero jego wyjazd na drugi koniec europy

Gość łyzeczka 26
YUKI Troche to rozumiem, tez mam dziecko. Cudowne dziecko, ktore sama wychowuje. Wychodzi to swietnie bo mały jest na maxa bystry i wyrozumiały ale moze jego dzieci nie. Wiem, ze musze odejsc. O tym chyba swiadczy ten to temat. Nio tylko troche ciezko. Nie jest łatwo tracic bez walki to co dobre jak rowniez niemoralna jest walka o to :/

przepraszam ze wprost zapytam, a to że obdarowuje cie prezentami i oczekuje za to sexu poprzedzonego pieszczotami Cie nie obraża?

Gość Miks miskowy
Yuki, czyżby seks dla Ciebie to tylko dawanie facetowi siebie? o jakie to smutne że nie doznałaś czegoś więcej w seksie.... i tak go tylko postrzegasz, jako wstydliwą powinność wobec samca

Gość łyzeczka 26
miks miskowy he dokłądnie jest miło kiedy jest blisko kiedy wpada do pracy niby po porade, kiedy całuje, przytula Kiedy go ie ma dolinka i swiadomosc ze cos sie robi zle

zamknij dziewczyno ten rozdział, uwież że miłość jest możliwa ze stałym partnerem i nie spodziewaj sie że dzieci zrozumieją to czego nie musza jeszcze będąc dziećmi! NIE OBRAŻAJ SIEBIE!

Gość olka fasolka...
łatwo jest powiedziec tym ktore nie byly w takiej sytuacji.. trudno jest postawic w swoim sercu znak zakazu w strone zonateg faceta, oj bardzo trudno. w rozumie-owszem. bo kazda z nas wie ze zonaty jest nie dla nas.. ale mimo to czesto sie zakochujemy.. faceci-szczegolnie troche starsi od nas potrafia niezle nakrecic w glowie.. wtedy. bedac obok nich, zapominamy ze jestesmy szczesliwe czyims kosztem.. jak wchodza w gre uczucia to trudno jest powiedziec mu 'zegnaj'.. choc zdajemy sobie sprawe ze czesto mozey byc dla niego jakas zabawka itp.. ja wygralam, wycofalam sie ze znajomosci z zonatym do ktorego cos poczulam. kosztowalo mnie to wiele lez.. i nadal kosztuje. tesknie jak cholera. ale jednak nie umialam zabrac dzieciom ojca... ale nie potepiam tych ktore decyduja sie na dalszy zwiazek... bo wiem jak jest ciezko. pozdrawiam autorke i zycze szczescia:)

Gość csaa
Jesteś bardzo głupia, bardzo naiwna, a do tego pozbawiona umiejętności odróżniania dobra od zła.

Gość łyzeczka 26
yuki on nie kupuje prezentow , robi samolociki z serduszkami, pozwala prowadzic firmowego busa bo wie ze mam swira na punkcie prowadzenia auta. kiedy wpada do mnie do pracy zostawia liscik. To sa swietne prezenty:) bo z sercem. Co do sexu to doszłodo tego po 3 miesiacach i z mojej inicjatywy