Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werosyla

Kuracja Trychologiczna

Polecane posty

Gość werosyla

Mam problem z wypadaniem włosów, znalazłam w necie informacje o badaniach trychologicznych włosów - przy użyciu mikrokamery.Zrobiłam te badania w herlabie i wykupiłam różne preparaty do wcierania i masażu.Kurację rozpoczęłam 3 tygodnie temu ale powiedzieli że na efekty muszę poczekać nawet kilka miesięcy.Mam pytanie czy ktoś z Was ma już jakieś doświadczenie jeśli chodzi o tego typu leczenie ? Czy moja praca nie jest syzyfowa - bo muszę masować skórę głowy, wcierać odżywki itp.Może to tylko sugestia ale wydaje mi się że już teraz mniej włosów gubię.Niech ktoś coś napisze aby podbudować mnie że dobrze robię bo trochę jestem leniwa i nie systematyczna a tak bardzo chcę mieć włosy jak dawniej...

Gość alilea28
o dzięki za informacje na ten temat, ja słyszałam od znajomej że jej pomogło to leczenie, bo przestały jej wyłazić włosy ale ona mieszka w Warszawie a ja w Sandomierzu i nie wiem czy tu robią takie badania,jeszcze nie znalazłam w internecie.A ty gdzie się leczysz w jakim mieście bo może przyjadę i napisz gdy będziesz pewna że to działa bo u mnie już mało włosów zostało - na szczycie to jestem prawie łysa ale sobie je spinam do góry i tak chodzę, mam jednak dość tej męki.A ile zapłaciłaś za to badanie ?

Gość werosyla
dzięki alilea już mi lżej bo wiem że komuś to pomogło.Ja za badanie zapłaciłam 50 zł a zrobiłam je w Warszawie na Ursynowie bo mieszkam kilka ulc dalej.W tej klinice włosów gdy czekałam widziałam dziewczynę która przyszła w chustce a potem wyszła i miała długie tak piękne włosy że aż płakała z radości ale chyba musiała zapłacić dużo kasy tak myślę,nawet nie pytałam ile bo jestem na rencie.Będę więc cierpliwie prowadziła moją kurację i musi mi pomóc

Gość alilea28
dobrze mi doradziłaś werosyla Już jestem umówione na badanie trychologiczne O efektach leczenia na pewno napiszę.Tym bardziej zachęciła mnie moja koleżanka która prowadzi taką kurację już trzeci miesiąc i twierdzi że odrastają jej króciutkie włoski, a też przestały jej wypadać