Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje rady prosze o pomo

zdradza czy nie zdradza pomozcie!

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
no własnie, czemu klamie ze idzie gdzies indziej... to daje do myslenia. nie jest z tobą szczery. Skoro on wychodzi z domu to ty tez mozesz wyjsc na miasto, musisz cos wymyslec zeby dowiedziec sie jaka jest prawda

Gość GLUPIA HISTERYCZKA Z CIEBIE
kurcze! bo jak facet widzi, ze kobieta siedzi wiecznie w domu, placze, TO NORMALNE ZE BEDZIE CHCIAL SIE WYRWAC!!! skombinuj sobie troche kumpelek, odwiedzaj je, niech one odwiedzaja ciebie, wychodz jesli to tylko mozliwe! on jest zbyt pewny tego co ma w domu, bo to sie nie rusza, jest jak mebel! dlatego musimy ruszyc tylki, aby i nasz kochany wiedzial, ZE NIE JEST CALYM NASZYM SWIATEM!! bo jesli dasz takiemu do zrozumienia, ze jest calym twoim swiatem, to bedzie zwiewal w poszukiwaniu innych swiatow! TAKA PRAWDA!

Gość a ja dalej nie spie4343
boshe ale sie denrwuje mam juz dosc tego

hmm wczoraj bylo ostro powiedzial mi zebym sie zastanowila czy nadal chce byc z nim... dzis wzial wszystkie rzeczy ktore mial sprzedac i jej oddal.. tzn oddaje bo go w domu nie ma.. powiedzilam mu ze po co oddaje niech sprzeda je. ze to nic nie zmieni czy je odda czy nie... juz sama nie wiem co o tym sadzic

\"ja mu nie ufam\" - tym wlasnie wszystko powiedzialas. Jakiej rady chcesz i po co, jesli sytuacja jest oczywista? Nawet jakby byl aniolem w bieli, ty mu nie ufasz i juz - to po co ci nasze opinie?

prosze odpiszcie mi

mi chodzi o to jak to dobieracie czy to ja sie go czepiam .. czy powinnam olac to co robi...to nie ejst takie proste ja naprawde staram sie mu zaufac ale nie udaje mi sie to.. ciagle wydaje mi sie ze nawet jak ona nic nei chce od niego to on cos kombinuje albo poprostu ona mu sie tylko podoba albo sie tak przyjaznia.. tylko co to mi za przyjazn ..skoro on nawet bal sie mi przyznac.. ja sama to odkrylam.. co to ma byc...

Gość ej no czegos tu nie rozumiem
czytam i czytam i dostalas juz opini i porad sporo tu na tym topicu, a Ty zamiast je przeczytac i sie zastanowic to od nowa histeryzsujesz i piszesz o problemie tak jakbys prowadzila ze soba monolog. radze sie wrocic do strony 1 i przeczytac co ludzie do Ciebie piszą, tam jest kilka opinii, rad, a potem podziękować przynajmniej a nie od nowa 'pomozcieeeeeee zrobcie coooooos' wyluzuj kobieto, wspolczuje Ci, wiem, ze masz problem, ale spokojnie.

Moim zdaniem cala sprawa wyglada podejrzanie. Mysle, ze ta dziewczyna to jakas jego ex, albo bardzo bliska przyjaciolka. Samo to, ze on przed Toba to ukrywal. Wiesz, ja bym Ci radzila pewnego dnia usiasc z nim i powaznie porozmawiac o tym, co Cie dreczy i wypytac go dokladnie o wszystko. Powiedziec mu o swoich watpliwosciach. Moze bedzie klamal, ale Ty sobie wszystko poskladasz w jedna calosc. A moze jak on do niej idzie, to zaproponuj, zebyscie poszli do niej razem? Moze on ukrywal ja przed Toba, poniewaz bal sie Twojej reakcji, ze ma kolezanke? Moze nie chcial Cie denerwowac? Gdzie mieszkacie? napisz.