Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona31on17

On ma 17cie lat !!!!

Polecane posty

Znamy sie z widzenia(to samo oiedle) Do mojego miejsc pracy trzy msc. temu przyjeto chłopaka -do pomocy.Ucieszyłam sie widząc znajomego bardzo przystojnego chłopaka. Najpierw byly usmiechy,wymiana wzrokowa bardzo zalotna,żarty i przpadkowy pocałunek . Niby niewinny,ale jednak...rozmawiałam na ten temat z nim, ze nie powinno sie to zdazyc itp.-a on twierdził ze sie zakochał, przyjoł sie tu zeby byc blizej mnie,od przeszło pól roku mnie obserwuje i nie ma zamiaru teraz tak odpuscic Troche byłam w szoku.najgorsze jest to ze on ma17lat. Chłopak jest cholrnie przystojny wyglada na 19cie lat, Jest to nie normalne.wiem o tym.Tyle za jak go widze zamiast kobiety 30to lniej zamieniam sie rozumem w nastolatke. Doradzcie co robic, Prosze darujci sobie durne hasła -kazdego moze to spotkac

Gość durna prowokacja
starej dupy

Gość nie każdego
tylko wyjątkowo głupie krowy!!!

czy ty umiesz cos inngo napisac??jak wydaje Ci sie to smieszne to nie jest , Moze kiedys trafisz na cos takiego w swoim zyciu i nie bedzie Ci do smiechu!!

wiem, wiem, ale jak to mówia punkt widzenia zminia sie od punktu siedzenia!! i zanim sieznalazłam po drugiej stronie , tez bym tak chyba reagowała, stara-głupia-on młody głupi-ot wielki problem!! Ale jest ten problem ,pjawił się

Gość nie każdego
piszę to co myślę, czy mam kłamać lub Cię pocieszać, na to liczysz? nie spotka mnie coś takiego bo umiem myśleć i nie mam swędzonki macicy a pociągu do pedofilstwa, w tym do starszych uczniów też nie zauważyłam

Gość nie każdego
i jeszcze jedno.... Ty chyba naprawddę jesteś głupia, Ty, nie on. Bo jego zachowanie akurat mnie nie dziwi, znalazł napaloną babkę, to chce skorzystać, będzie czym się pochwalić przed kolegami

Gość do nie każdego
z tym pedofilstwem to lekka przesada :-0 co do reszty sie zgadzam :-0 niestety :-0

nie nie planuje,i wiem ze musze byc madrzejsza, bo nic z tego dobrego nie wyniknie, tyle ze jest to o tyle trudne ze dziennie sie widzimy,i jakos ta madrosc która powinna byc w tym momencie zaczyna szfankowac

Gość fototopik
przede wszystkim to ortografia u ciebie szFankuje :-0 ale potrafie to zrozumieć, bo widać nie tylko ortografia :-0

Gość w piekle bedziesz sie smazyc
ona31on17

Gość to koleś
szFankuj się z tego tematu i zostaw swojego ptaszora bo od tego tarmoszenia to ci zaraz odpadnie pomarzyło się o starszej dupie??? to teraz za książki i do szkoły!

Gość nic z tego nie bedzie
nawet jakby miał te 19 lat:O

Gość nic z tego nie bedzie
powinien Cie przerżnąc i opowiadac kolegom z osiedla że popuszczasz szpary :P wtedy dotarłoby cos moze do ciebie:D

Gość matka małolata
Mam syna w tym wieku i też wygląda na dużo starszego. Ma dziewczynę. Taka pierwsza miłość. Nie mam nic przeciw, ale jak sobie pomyślę, że mógł trafić na prawie moją równolatkę, to robi mi się niedobrze. Szanuj się kobieto, bo małolat zdobędzie tylko doświadczenie i napewno Cię puści bokiem. :o

Gość mam 17 -letniego syna wyglada
mam 17 -letniego syna wyglada na 20 . przegonilabym cie suko gdzie pieprz rosnie. sama mam 38.

Gość do autorki tego topiku
no nie napiszę Ci nic innego, niestety. Kobieto, weź Ty zimny prysznic i idź po rozum do głowy. 17 lat to jest dzieciak w którym buzują hormony. Powinnaś już to wiedzieć i zachować się jak dojrzała kobieta (którą jesteś wiekiem przynajmniej)

a ja napiszę ,że nic miedzy nimi nie będzie.Będą sobie tak flirtować dopóki On nie zrobi czegoś głupiego.17-latek ma pstro w głowie,więc prędzej czy później zachowa sie jak gówniarz.:P A ona...niech sie bawi tym wszystkim a nie oskarża,bo nic sie przecież nie stało.

Gość te nawiedzone matki synusiów
sa równie, a moze nawet bardziej komiczne niż te które z nimi sypiają:O

Na swojej sciezce zyciowej dosc czesto spotykam sie z takimi sytuacjami. Gdzie to ci gowniarze szukają starszy pań raczej dla sponosoringu . Nie wiem na co im te staruchy :-)

bierz jak sam sie pcha. w czym problem, prokurator Ci juz nie grozi. jest masa frajdy z takiego świeżego mięska :D

bierz jak sam sie pcha. w czym problem, prokurator Ci juz nie grozi. jest masa frajdy z takiego świeżego mięska zwłaszcza jak mięsko kilka osób konsumuje :P

Gość ciekawe z czego farajda
że gówniarz poskacze i strzeli po minucie?