Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pooommmooocccyy

co to moze byc???

Polecane posty

Gość pooommmooocccyy

mma jakies kropki w okolicach bikini wlasciwie to nawet nie sa okolice:( , moze od golenia nie wiem:( ale nigdy tego nie mialam cale szczescie nie mam teraz faceta ,bo bym sie zapadla pod ziemie ze wstydu, jejku co to jest, moze jakas masc by pomogla?? nie wiem czy to zapalenie mieszkow wlosowych ,bo z tych kropek nie wyrastaja wlosy, tylko sa jakby pomiedzy:(

nie musisz od razu panikować, takie coś występuje zazwyczaj po depilacji, może po prostu podrażniłaś sobie skórę w tym miejscu lub użyłaś nieodpowiedniej maszynki, bądź źle zdzyfenkowałaś...skóra w tych miejscach jest bardzo delikatna i często występują podrażnienia...Myślę, że powinno ustąpić po paru dniach...

Gość pooomooocyyy
ale juz minelo pare dni i staram sie na razie nie goli tego miejsca,chociaz ciezko mi to przychodzi:( ale w kazdym razie nie znika to,jaka masc moze pomoc:(???

Gość poomooccyyy
to dalej jest, nie widze zadnych wrastajacych wlosow poki co:( to juz tak dlugo sie trzyma, jejku kiedy to zejdzie:(

Gość przemyj kwasem bornym
dobry jest kwas borny do przemywania, albo roztwór z sody oczyszczonej, 2 łyżeczki na pół szklanki wody, pasta cynkowa, tormentiol