Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnx

Dzis sa moje urodziny... Taki wazny, zwykly dzien...

Polecane posty

Gość nnnnnnx

nie lubie urodzin... ten dzien przypomina mi o przemijalnosci i o tym ze czas pedzi nieublaganie... Bo znowu o rok starsza... ale co tam, usmiech jest, wieczorem beda %% :D nie ma co płakać ;)

Gość ola35
No to "Sto lat..."

Gość ....skorpionica...
heheeehehehe!!! a wiesz, ze to jest rowniez dzien moich urodzin ;) chociaz nie zaczely sie one najlepiej...ehhhh...to juz chyba przybiera postac tendencyjna...rok w rok podobnie ;/

Gość ....skorpionica...
ale licze na to, ze tym razem TEN dzien rozkreci sie w bardziej optymistyczny sposob... czego i tobie zycze, autorko

Gość nnnnnnx
i wzajemnie skorpionico :):)🌼

Gość nnnnnnx
dzieki Sarah :) no tak skorpiony maja swoje charakterki, a przewaznie malo komu one pasuja ;) ja czasami sama ze soba nie potrafie wytrzymac a co mowic o innych :D ale nie narzekam :)

Gość Penelopenka
Wszystkiego co się SZCZESCIEM zwie....

Gość ....skorpionica...
kiedys uslyszalam, ze skorpiony albo sie kocha albo nienawidzi. podoba mi sie to stwierdzenie i znajduje poparcie na codzien (rowniez w stosunku innych ludzi do mnie samej) ;) nie wierze w te wszystkie horoskopy i inne banialuki, chociaz dziwnym trafem charakterystyka znakow zodiakow (zwlaszcza tych bardziej wyrazistych) ladnie sie zgrywa z charakterami poszczegolnych osob ;) dziwne to, ale prawdziwe.. i tym bardziej mnie rozwala bo z natury jestem scisla racjonalistka ;)

Gość hijadelsol
moje tez i wlasnie dlatego ze to jest dzien Moich urodzin jest to piekny dzien :) wszystkiego najlepszego dla Wszystkich ktorzy tez sie urodzili tego pieknego dnia :D