Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia851425869

Zrobilam test ciązowy....

Polecane posty

Gość kasia851425869

ale nie z porannego moczu tylko w ciągu dnia. Mocz był bardziej ''wodnisty'' czy wynik może być wiarygodny?? od stosunku mineło ponad tydzien... w środe mam wizyte u lekrza, ale niewiem czy wierzyc w wynik testu :(

Gość karoolek...
TAK - nie ma potrzeby by mu nie wierzyc , ale zrobic raz jeszcze nie zaszkodzi.

Teoretycznie niektóre testy można robić już 6 dnia po zapłodnieniu.Dodajmy,że zapłodnienie może nastąpić nawet do 2 dni po stosunku,więc ciężko określić ten moment. Ze swojego doświadczenia wiem,że test jest najbardziej wiarygodny jeśli zrobisz go po terminie planowanej @ ,wiec wynik tego który zrobiłaś może nie być wiarygodny,niestety....

Gość kasia851425869
właśnie tego sie obawiałam :( poczekam jakoś do środy do wizyty u lekarza, ale nie wiem czy wytrzymam ze stresu:( mam nadzieje ze to nie będzie ciąza

Gość jojojj
w takim stadium to nielicz że lekarz na 100% potwierdzi lub zaprzeczy ciąży... po jakichś 6-8 tyg jest to w pełni zauważalne więc możesz i tak nic niewiedzieć.. możesz zrobić test z krwi..

Gość anik...
dokładnie najlepiej zrób test z krwi bhcg, kosztuje ok 30 zł i daje 100% pewnosc. Lekarz nie powie ci czy jestes w ciązy czy nie bo to za wczesnie. Zeby potwierdzic lub wykluczyc ciąze lekarz robi usg ale dopiero jakies 5 lub 6 tygodni od stosunku. Wczesniej nic nie stwierdzi

Moją ciążę,a właściwie pęcherzyk ciążowy lekarz wykrył badaniem usg i był to 4/5 tydzień ciąży.Dobrze radzą kobietki,test z krwi,lub czekaj,rzeczywiście póki co,na lekarza też zbyt wcześnie.....A kiedy masz mieć okres?