Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deqwdk

Dziewczyny-czy Wasi faceci też ogladają się za innymi laskami na ulicy???

Polecane posty

Gość ghgfhg
Jasne

Gość zdecydowanie tak......

Gość deqwdk
dlaczego?

Gość zdecydowanie tak......
a czemu nie, ja tez spoglądam na innych, a i za kobietą jak ładana się obejżę, dla mnie to nic nie znaczy:)

Gość ghgfhg
Bo to normalne---a co ty jestes zazdrosna?

Gość a na bondzie byliscie
jak jest w niej coś niezwyklego, pociągającego, innego, niesamowitego, jak ma tą charyzmę- to oczywiscie :) w końcu jestesmy wzrokowcami ;)

bo faceci to wzrokowcy, moj sie ogląda za innymi a inni oglądają sie za mną nawet jak ida ze swoimi dziewczynami . Tak o juz jest z facetami

Gość porozumienie jest jak kochamy
Zauważanie "samoistne", wręcz poza świadomością, innych kobiet jest właściwie objawem zdrowia u mężczyzny. Naturalnie ładnie jest jeśli nie robi on tego ostentacyjnie, zwłaszcza w obecności swojej dziewczyny. Kulturalny mężczyzna jest dyskretny.

Gość wwweee
Autorko pewnie masz 16 lat i jakies widealizowane podejscie do zwiazku :p

Gość deqwdk
a ja bylam ostatnio z moim mężem w restauracji, przy barze prze chwilę stała dziewczyna-zupełne przeciwieństwo mnie...mój mąż gapil się za nia jak zachipnotyzowany.....kiedy wyszłam do toalety to powiedział że ta dziewczyna gapiła się na niego i (podobno) patrzyła się na jego dłoń(niby szukała obrączki). co mam o tym sądzic???

Gość cvxcvxv
Masz sadzic ze maz ci szczerze powiedzial a mogl wziasc numer telefonu od niej i ja wyruchac

Gość deqwdk
zzastanawiam śie czy powiedział mi o tym, bo: potrzebuje większego zainteresowania z mojej strony; daje mi do zrozumienia że mu sie juz nie podobam????

Gość retretre
A moze ci to powiedzial bo sie to kurwa wydarzylo i tyle. O ile nie klamie

Gość a na bondzie byliscie
autorko- faceci sa bardzo prosci. Nie doszukuj się drugiego dna...

Gość deqwdk
czyli powiedział bo tak było? i tyle? bez żadnego podtekstu?

Hym.. moj sie nie oglada, albo robi to na tyle dyskretnie ze nie widze:P Ale specjalnie patrze czy to robi... Natomiast jak jest sam to wiem, ze patrzy.. i nie widze w tym nic zlego:P Glupio tylko by mi bylo, gdyby trzymajac mnie za reke slinil sie na inne laski. Zwykle zerkniecie to nic zlego, ale odwracanie sie itd by mnie wkurzylo.

moj tez niby nie patrzy, tzn. nie robi tego przy mnie, ale kiedy mnie nie ma to who knows...;)

a u mnie tak jak u gusiaq ze mna sie nawet nie spojrzy na inna laske, a jak jest sam to mnie to nie obchodzi, niech sie gapi, byle by nie zdradzal, ja za to sie gapie na facetow nawet jak jestem z nim :P

Gość ano... problem...
moj tez sie czasem oglada tak zebym niby niewidziala heh czasem go szturchne i mowie" niezla cooo" to sie potem smiejemy, tak to jzu jest ze faceci sie ogladaja za innymi, no i tez ogladaja te babeczki robierane w gazetkach czy na stronach trzeba przywyknac bo to normalne :)) gorzej jednak jak sobie zaczyna ogladac poprzebieranych facetow... a ja zaczynam podejrzewac ze mojego kreca klimaty trans... ponczoszki spzilki itp. u facetow... to jest gorsze i neiwiem co o tym myslec...