Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dama dworu

Jak on mógł mnie zostawić...

Polecane posty

Gość dama dworu

dla jakiejś maszkary, biednej studentki. Byliśmy ze sobą 1,5 roku, oboje z dobrych domów, prestiżowe środowisko. Czekałam na pierścionek, a on mi oznajmił, że się zakochał. To chyba jakaś kpina. Zakochał się w studentce, w biedaczce i to jeszcze całkowicie przeciętnej. Zostawił mnie dla niej, co to dla mnie za rywalka! Pomóżcie. Jak go odzyskać!

Gość alison11
juz nie jest rywalka, po prostu okazała sie lepsza:)

Gość .lol......
odrobine samokrytyki ............

Gość hvhubg
Jak mogl? Normalnie-dobrze ci szmato

Gość dama dworu
ale jak to możliwe? zawsze gustował w kobietach z klasą, a teraz co? przelecieć ją pewnie tylko chce i wróci. co z nich za para on bogaty ona biedna, on współwłaściciel firmy ona studenta, on pod krawatem ona w łachmanach? to cyrk na kółkach, kpina!

Gość a no tak bywa
"Zostawił mnie dla niej, co to dla mnie za rywalka!" Jak widać lepsza była, skoro Ciebie zostawił dla niej :P Zazwyczaj jak spotykam się z taką sytuacją, to mi szkoda osób zostawianych. Ale Ty chyba uważasz siebie za lepszą od innych, dlatego jakoś... mam wrażenie że ona jest bardziej ludzka - dlatego on jest z nią, a nie z Tobą.

Gość śliwkaaa
ale gorycz z ciebie przemawa...

Gość dama dworu
bo jestem rozgoryczona, myślicie, że niby jak ja się pokażę znajomym? :-o co im powiem? że mnie zostawił dla innej? dla biedaczki!

Gość alison11
dama dworu klasa to nie tylko eleganckie ubranie, kilo tapety która mozna szpachelka zdrapać to jest to co kobieta ma poza wyglądem zewnetrznym i Ty własnie pokazałas ze tej klasy Ci brakuje

Gość śliwkaaa
prowokacja....................

Gość dama dworu
Nie prawda! Dbałam o niego, kochałam.

Gość dama dworu
W dzisiejszych czaszach nie ma czegoś takiego jak "wnętrze" liczy się tylko otoczka! A facet taki jak on, przesiąknięty snobizmem, materialista, długo z nią nie wytrzyma. Na warsztaty teatralne razem będą chodzić? A może po pubuch studenckich? To nie życie dla niego. Może i przemawia przeze mnie gorycz, jestem snobką, egoistką, ale taka jest prawda.

Gość dama dworu
to nie jest żadna prowokacja. Prostota ludzka nie zna granic. Coś co jest wam kompletnie obce uważacie za prowokację.

Gość alison11
oj wierz mi ze jest, z ładnej miski się nie najesz ale do tego trzeba czasu zeby oprócz wyglądu docenic cos wiecej. No i trzeba przestac zwracać uwage tylko na to jak człowiek wygląda na zewnątrz i ile ma na koncie. A tak btw to nie układaj mu zycia, skoro tak zdecydował to jest to własnie zycie dla Niego

Gość dama dworu
Nie układam mu życia tylko patrzę na to realnie.

Gość śliwkaaa
może i nie prowokacja ale twoje teksty na to wskazują ,chyba że naprawde jesteś taką zgoszkniałą kobietą... A jesli nawet jemu się nie uda z ta druga to przynajmniej uwolni się od ciebie!

Gość dama dworu
Już nie, gdyż wczoraj puknął mnie Benek (to taki bezdomny z dworca w Radomiu) i mam pozytywne nastawienie do życia :classic_cool:

To kpina! masz racje! trzeba byc idiota zeby zadawac sie z takim babsztylem jak ty! nawet kijem bym cie nie ruszyl....