Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Schizofreniczka

Zachcianka ciążowa.

Polecane posty

Ostatnio mam taką dziwną zachciankę. Wymarzyła mi się kanapa/wersalka z obiciem albo w łaty (najlepiej krowie) albo zebrę. Mata może taką w domu albo wiecie gdzie można wyposażyć się w takową. Dzisiaj moja młoda miała takowe przemyślenia przy śniadaniu : - Mamo, a wiesz, że człowiek potrzebuje tlenu do życia. - Zwierzęta też potrzebują. -Ale my nie jesteśmy ani kotkiem ani pieskiem tylko ludziem, w ogóle nie można z tobą pokonserwować. :/ Moje dziecko będzie kimś, może naukowcem :)

Gość czasy się zmianiają
moja zachcianka ciążowa, to marchewka z groszkiem :D

Gość fdgfdg
Moje dziecko będzie kimś, może naukowcem ---albo prostytutka :p

Gość imie Borys5
imie Borys dla dziecka kojarzy mi się z serialem czterdziestolatek- i tay małych chłopcem wnukiem Karwoskiego Borys- mały gruby, rozwrzeszczany dzieciak. a drugie dziecko to jak? Tania? Nadia? Olga?

a druga taka mała, naiwna, w kucykach, infantylna, lalka nieduża o imieniu Zuza. Tak, żebyś się nie nadwyrężała ze skojarzeniami. ;)

Gość bukabuka
schizofreniczka-smieszna jestes,od tego myslenia ja ktu sie oryginalnie pokazac zylki ci na czole wylaza....wez wrzuc na luz kobieto...nienawidze sztucznych szmat...a odpowiedz sobie daruj bo i tak mi to wisi:D kurwa,a te laty,to wez sobie wpisz w google albo chociazby durna ikea...debilko moje dziecko nigdy tak glupio nie gadalo,nie wiem co cie tam napawa duma...:O

Gość bukabuka to świadczy tylko o
twoim dziecku. Nie znam żadnego, które nie miało by swoich śmiesznych złotych myśli.

Gość kanapa w krowie łaty
fajna rzecz ale maz by mnie z domu wywalił razem z ta kanapa z zeberka tez niestety:) A imie Borys jest super Zuzka tez :) fajnie ze w piaskownicy nie bedzie kolejnego Franka czy Jasia :) A te które Cie obrazaja droga Schizofreniczko pewno sa własnie w posiadaniu dzieci z takimi imionami:) bukabuka no patrzac na Twój nick przychodzi mi tylko jedno do głowy: bukabuka głupia tepa suka po chuj szukasz zaczepki na forum maz Cie dawno nie puknał bo jestes oblesna a on ma kochanke i wyzywasz sie pod anonimowym nickiem?

mnie pewnie też by wyrzucił, ale co tam. spasujcie, nie ma co zabawiać się w słowne przepychanki i to jeszcze takiego poziomu, szkoda czasu.