Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carramba

Opis na gg kiedy jestem niedostępna - nie mogę ustawić

Polecane posty

Gość carramba

po prostu po wyłączeniu kompa tego opisu nie ma! wiem bo pytałam znajomych... Wiem jak się ustawia opis i robiłąm to już ale nie wiem w czym tkwi problem, ktos coś pozmieniał mi w kompie? O co chodzi?

Gość to może ja
a ustawiasz opis po wyjściu z programu-jest taka funkcja

Gadu Gadu---Ustawienia-----Status-----Po wyjściu z programu ustaw opis(wpisujesz opisz)---zastosuj---ok

Gość carramba
tyle to wiem :) i tak właśnie robię Ale po wyłączeniu kompa zaglądam na ustawienia-status a tam... pusto! Wiem, że kiedy jest wyłączony komp opis się nie pojawia! dlaczego? czy ma znaczenie że korzystam z 2 komuterów? na kazdym powinien być ten opis czy jak?

a na pewno klikasz najpierw zastosuj a później ok? Bo ja kiedyś dawałam samo ok i opisu nie było

Gość carramba
tak, na 100% dlatego zastanawiam się czy to nie chodzi o te 2 kompy... albo jeszcze jakies inne ustawienia komputera

Gość mi sie wydaje z jest tak
ze opis zostawiany przy wylaczaniu gg jest przechowywany na serwerze i mozesz go zmienic, gdy podlaczysz sie do serwera. Może sciagnij tlen i tam jest opcja pytaj mnie o status przed wylaczeniem programu czy cos takiego :) i nie ma problemu ;) A moze zrob tak, ze ustaw status z niedostepnym i dopiero wylacz. Gdy jestes na niedostepnym to juz nie masz polaczenia z sewerem i status jest na nim zapisany.