Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bisusssst

OKROPNY BIUST

Polecane posty

Gość bisusssst

Czy ktos zna dobra klinike do operacji plastycznych? Mam naprawde OKROPNE piersi i MUSZE je zoperowac... (nie powiekszyc ale cos z nimi zrobic) Nie chce miec nie wiadomo jak pieknego biustu, moze byc taki sobie ale nie STRASZNY!

Gość JA TEZ MAM TAKI PROBLEM
ALE NIE MAM PIENIEDZY NA OPERACJE..

Gość bisusssst
No ja tez nie mam pieniedzy ale zrobie wiele zeby je miec. Moze to wydac sie glupie ale to jest jedna z najwazniejszych spraw do zalatwniea. Przez mój biust nie mam chlopka- tzn nie chce miec, choc mam mnustwo okazji. Boje sie ze wkoncu dojdzie do takiego momentu, ze bedziemy w intymnej sytuacji i on go zobaczy... MASAKRA!!!! Nie dosc ze ksztal brzydki- obwisle, to jeszcze OGROMNE jasne SUTY!! :/ Spie nawet w staniku zeby ich nie ogladac..

Gość elkataka szalona
niektóre kobiety mają duże sutki. po ciąży one się normują i potem już jest okej. też tak miałam. nie miej kompleksów!

Jak wyglądają PRAWDZIWE piersi - bez fotoszopa i kilogramów silikonu: www.007b.com/breast_gallery.php Lektura obowiązkowa dla wszystkich, które myślą, że z ich biustem jest coś nie tak.

Gość eheeeeeem
Niektóre piersi były tam ładne i aż pozadrościć! ;) Np ze str 2

Gość będzie coś dalej
dobrze, ze podałyście ten link - dowartościowałam swoje piersi !! są super! a te niektóre ze zdjęć rzeczywiście nie wyglądają najlepiej - powinni jeszcze dać zdjęcie po operacji - jak wyszła poprawka natury

Gość problem30
Stronkę z biustami obejrzałam i... nie pomogło. Mogłabym dorzucić swoją fotkę do tej galerii jako ciekawy obiekt. Mój facet akceptuje moje piersi, wręcz \"manifestuje\" że je uwielbia. A ja mam wrażenie ze robi to, bo wie że mam kompleksy, no i przede wszystkim widzi, co mam pod bluzką. Są okropne - po prostu. Ja wiem, ze są większe tragedie w życiu. Myślenie o moich cyckach nie przesłania mi całego swiata, ale jest to jakiś problem.

Gość to weź kredyt
o matko to sobie zoperuj, jezli ci to poprawi samopoczucie. Wszystko jest dla ludzi, operacje plastyczne też. jak nie masz kasy, to weź kredyt, spłacisz w ratach, a bedziesz miała śliczne piersi.