Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnyCzwartek

A co mi tam!

Polecane posty

Gość CzarnyCzwartek

Stało się, nic na to nie poradzę. Tak chciałam i nie żałuje. Kocham innego i tyle. Rzuciłam go i to bez mrugnięcia okiem, może i jestem egoistką ale nie przeszkadza mi to. Martwi mnie tylko, czy on sobie jakoś życie ułoży, bo był strasznie za mną, choć ja tego nie napędzałam. Wiem z doświadczena, że najlepsza na nieszczęśliwą miłość jest inna miłość. Tutaj go macie, chcecie jego numer? Spodobał się którejś z Was? Robie to w dobrej wierze więc uszanujcie to:). http://big.photos.nasza-klasa.pl/1101827/1/main/7f3612cd66.jpeg

Gość staro wyglada
tak na 40tke

Gość CzarnyCzwartek
Ogólnie żeby być uczciwa muszę powiedzieć, że życie seksualne (stąd ten dział) strasznie kulało, taka prawda nie zamierzam tego ukrywać. Poprostu jego libido leży w porównaniu do mojego. Ma 26 lat.

Gość xwa
ales Ty palanciara :O facet ma farta ze się od Ciebie uwolnił :P

Gość Magmalema
:D. Gratuluje decyzji, nie warto brnąć w coś bez przyszłości. Żyje się RAZ! P.S Z taką facjatą może mieć chłopak problem no i to libido...

Gość CzarnyCzwartek
Dzięki za zrozumienie. Nikomu nie życze takiej sytuacji ale nie było na co czekać. Stało się, teraz oddycham pełną piersią. P.S Nie zdradziłam go jeśli o to chodzi.

e tam ..staro wyglada....a gdzie tam! zajebisty chlopaczek ..ma sliczne oczka i wyglada sympatycznie...moj typ...

Gość xwa
skoro oddychasz pełną piersią to po co jego fote tu wklejasz?:O dla mnie to fajny spokojny chłopak idealny materiał na męza :P

Gość Nawet nie wiesz
jak bardzo dobrze Cię rozumiem!!!! Zrobiłam to samo. Rzuciłam chłopaka, dla którego byłam najważniejszą osobą na swiecie. Kochał mnie, itd ale nie byłam z nim szczęśliwa. Też go zostawiłam dla innego ale niestety nic z tego nie wyszło. Ale nie żałuję tej decyzji. Mam nadzieję, że ty też nie będziesz żałować. A photo Twojego... :D całkiem całkiem miły facet :)

Gość CzarnyCzwartek
Heheh, spokojny to on nie jest. Niestety. Kręcił na dwa fronty do czego się nie przyznał od razu. Tym mnie do siebie zniechęcił bo nieświadoma byłam jego czynów. No i później łóżko, dramat poprostu... Jeśli jest jakaś dziewczyna pewna, że ma uczciwe zamiary i chce go poznać to piszcie maila. Podam gg/mail wybranym:).

Gość _skorpionica_
Baaardzo mi się podoba... A jaki jest jego znak zodiaku? I czy nadal wygląda tak, jak na zdjęciu? Bo zdjęcie z marca ubiegłego roku :-(

Gość Karom
Typowe babskie idiotki, to nic, że porabiał tam kogoś co napisała autorka i że pewnikiem jest skurwysynem. Dla Was byłby inny, bo Wy jesteście wyjątkowe, jaaaaaaaaaasssssssssssneeeeeeeeee. Kutas zawsze będzie kutasem:).