Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marchewa-plewa

nieprzecietnosc powodem do samotnosci?

Polecane posty

mam pewna kolezanke,ktora jest sama i nie uklada jej sie w zwiazkach.ostatnio moj chlopak stwierdzil,ze jest nieprzecietna,dlatego nei znajdzie nikogo w naszym malym miescie,bo jest zbyt awangardowa dla wszystkich. teraz chodze i sie zastanawiam co to znaczy...bo moj chlopak ma racje zazwyczaj,a ta kolezanka sie wypytuje czasem dlaczego jest sama i chce jakiejs pomocy doradzcie

Gość Zde***
Wiem o co chodzi. Mam podobny problem tyle, że jestem chłopakiem. Trzeba po prostu przystopować z tymi awangardami jeśli chce się kogoś mieć. Trzeba wybrać: albo być soba i być samemu albo iść na ustępstwa i być z kimś.

Ja wiem czy przystopować... grunt to być sobą, a przy odrobinie szczęścia trafi się na swego.

Gość piękna i łysa
a coto za srtaszne dziwactwa?

Gość Destrukcyjny wpływ kobiet
nie poznałem tu jakoś nikogo nieprzeciętnego więc zaproś koleżankę :)

bacha slucha...no kt dzisiaj w malym miescie bacha slucha chodzi i gada tylko o starych domach,stylach i sztukach poza tym jest wogole niecierpliwa i apodyktyczna

Ja nie mam i z niczym nie walczę. Ot zwyczajnie wierzę, że kiedyś natknę się na kogoś, kto zwróci na mnie uwagę. Wcale też mi się nie spieszy.

Gość Zde***
Nie no, ja nie jestem aż taki dziwny :P Miałem dłuższe włosy, już nie mam. Ubiór... lubię trampki, rękawiczki bez palców, wisiory. Głównie te długie włosy mogły być odrzucając, bo większośc kobiet chyba nie uważa to za męskie. Zrozumiałem, że żeby mieć większe szanse u kobiet to muszę iść na kompromis. Zresztą te długie włosy już coraz bardziej przeszkadzały.

Gość Ju......
Poradź jej, żeby poszukała przez net np. A wyróżnianie się czymś spośród innych faktycznie może być przyczyną niemożności znalezienia sobie partnera. Jednak ponad przeciętności wybijać sie za bardzo nie warto.

Gość piękna i łysa
ja uważam, że na lepiej robić swoje - a co ma się zdarzyc, to się zdarzy. Bez s nsu chować się ze swoimi pacjami tylko po to, zeby znaleźć jaeiegos przecietniaka, który leci sa przecietność.Byc takim jak wssycy, a własciwie to udawac, ze się takim jest. Własnie bycie kims zyjątkowym jest fajne. I wtedy trafia sie na równie wyjatkowych ludzi. A nie szarzywna i nudanz

tez jej to tlumacze...ale jak gadac z kolesiami miejscowymi,kiedy wszyscy tylko pilka nozna i dj tiesto.sama lubie i mecze i dj tiesta,ale jej to nie pasuje.tez chce wyjsc,pobawic sie,ale czesto sie sama gubi.ludzie jej nie rozumieja...