Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalnaaa

wracam do naturalnego koloru włosów...

Polecane posty

Gość naturalnaaa

i meczy mnie to mam cienkie wlosy od maja nie farbuje farba i tak mocno zniszczyla moje cienkie wlosy wygladaly jak siano jak je wczoraj zobaczylam jak leza sciete na podlodze:P:D wczoraj bylam z bolem serca je sciac mialam do ramion teraz mam taka dl do brody:O:O:O juz mnie kusi aby pofarbowac bo mam odrosty na pol glowy ale chyba musze jakos wytrzymac juz nigdy nie pofarbuje

Gość poiuio
i ja tez podjelam decyzje ze przestaje malowac.Glownie dlatego ze mi strasznie wlosy wypadaja. Przeczytalamm w Damskiej Torebce ze szampon Revalid powoduje wyplukiwanie sie koloru.Mam nadzieje ze to prawda,bo juz mam spore odrosty. Jak zauwaze po nim choc minimalne zmycie koloru to dam ci znac. a tak w ogole jaki masz naturalny kolor i na jaki farbowalas?bo ja naturalnie mam brazowe i malowalam na czarno.

ja jak mialam juz wielkie,denerwujace odrosty to wtedy uzylam szmponu koloryzujacego. kolor wybralm taki jasniejszy od odrostow a ciemniejszy od farbowanych odrostow.

szampon nie niszczy wlosow, calkiem sie nie wyplokal i niebylo wtedy juz takiej roznicy pomiedzy odrostami a farbowanymi. naturalne mialam cimny blond a farbowane jakis blond (ale nie jasny)

Gość naturalnaaa
naturalne sredni blond farbowane na jasny blond

Gość poiuio
ja tez kiedys malowalam szamponem zeby nie bylo odrostow,to efekt byl taki ze nawet po 3 miesiacech bylo widac odrosty.

Gość byly kiedys takie...
saszetki, chyba z welli (wellaton czy jakos tak). To byl szampon koloryzujacy. Ja mialam wlosy koloru jasny braz, pozniej przefarbowalam na jasny blond, a jak mi sie znudzilo i czekalam az odrosna, to nakladalam taka saszetke w kolorze troche ciemniejszym od mojego naturalnego, zeby wyrownac kolor z odrostami. To bardzo dobrze dzialalo. Odrostow nie bylo widac a jak wlosy odrosly na tyle zeby sciac, scielam i po kilku tygodniach szampon sie wyplukal i bylo git. Ten szampon poza tym sprawial ze moje zniszczone wlosy wygladaly rewelacyjnie. Nie wiem czy je jeszcze produkuja (takie fioletowe saszetki to byly).

Gość poiuio
nie wiem czy to rzeczywiscie ten revalid tak dziala ale moje odrosty nie rzucaja sie wcale tak bardzo w oczy(kiedys jak nie malowalam 3 miesiace byly o wiele bardziej).A moze po prostu widze to co chce widziec.Inna kwestia to to ze ostatnie malowanie wlosow bylo zupelnie inna farba niz zwykle i moze sie troche wyplukala.Niewiem. Ale przynajmniej po szamponie mniej mi wlosy wypadaja:)