Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpliwa1234567

Jak to jest z tymi testami...???

Polecane posty

Gość niecierpliwa1234567

Witam! Jeśli ktoś zechce mi powiedzieć jak było w Waszym przypadku to dziękuje Okres spóźnia mi się 1,5 tyg, kochamy się z mężem bez zabezpieczenia bo chcemy dziecka, dziś rano zrobiła pre-test i wynik wyszedł pozytywny (kreseczka była słabiutka ale widoczna) a teraz po pracy zrobiłam inny test i wyszedł negatywnie... jutro idę do lekarza ale sama nie wiem czy mam się cieszyć czy może nie.... dziękuje za wszelkie odpowiedzi

być może stężenie hcg jest na razie na tyle słabe, że wykrywalne tylko w porannym moczu... z każdym dniem powinno być go więcej i test zrobiony np. pojutrze powinien być juz wyraźniejszy...

Gość maaaaaaaaaza
może 2 test był słabszej jakości.kup jeszcze 1 to sprawdzisz na 100 proc

Gość niecierpliwa1234567
a proszę mi powiedzieć czy lekarz będzie w stanie jutro stwierdzić ciąże na 100%??

jak ci ciezko wytrzymac bedzie do jutrzejszej wizyty to zrob jeszcze jeden....popros w aptece o taki test ktory robi sie przez caly dzien a nie z rannego moczu.pozdrawiam i zycze ciazy:)

Gość niecierpliwa1234567
dziękuje :) ja faktycznie jestem strasznie niecierpliwa i chyba tak zrobię :)

Ja zrobiłam test po 7 dniach od spodziewanej @ i od razu wyszły mi dwie mocne kreski, test powtórzyłam po 24 godz. i ta sama sytuacja. Do lekarza poszłam po tygodniu od pierwszego testu i okazało się że to 5 tc. Głowa do góry, skoro były dwie kreski to jest szansa, że Wam się udało

Gość niecierpliwa1234567
oby ten dzień szybko minął :) dziki za otuchę :) idę coś robić żeby zabić czas :) Jutro dam znać co orzekł lekarz pozdrawiam

lekarz może podejrzewać ciążę, ale raczej nie stwierdzi jej na razie na 100%, bo pewnie nie będzie jeszcze widac serduszka... kup sobie bobo test strumieniowy, ma większą czułość niż większość dostępnych testów plytkowych... :)