Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Co zrobić żeby nie śmierdziało w pokoju?

Polecane posty

Gość lalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

W moim pokoju (chociaż nie tylko w pokoju) śmierdzi. Nic nie daje wietrzenie, bo po zamknięciu okna znowu jest to samo :O Co zrobić żeby pachniało?

brise\'a do postawienia sobie kup. ja mam jedno na cale mieszkanie i ładnie pachnie. za to mój szwagier ma chyba ze 3 w swoim i jak na choć 2 min drzwi od mieszkania otwarte zostawi to cały dom jak łąka pachnie:)

Gość lalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a wszystko przez mojego chłopaka który kiedy sie pokłociliśmy zostawił pod moją nieobecność parującego wodnistego stolca Nie da się tego wywietrzyć co za złamas

Gość sdaads
a skąd śmierdzi i dlaczego? Trzeba szukać i zniszczyć przyczynę, a nie skutki....

Wyrzucić śmieci Wywalić gnijace zarcie pozmywać naczynia umyć lodówkę Poszukac za szafą i tapczanem czy jakaś kanapka sprzed roku nie dostaje nóżek

czesto remontujesz mieszkanie? chodzi mi o malowanie scian......palicie w domu papierosy? jesli tak, to dym wsiaka w sciany,trzeba je czesto malowac . dbaj o czystosc mieszkania. moze za zadko pierzesz dywany, firany,zaslony.......w sklepach sa rozne odswierzacze powietrza . kup sobie ich kilka. np takie ktore wklada sie do gniazdka np z Ambi Pur i powlkadaj po 1 do kazdego pokoju do kontaktow

Gość ................ponawiacz.
arya wróciła:classic_cool:😍

Gość win
umyj się ;)

posprzątaj wywal zaśmierdłe rzeczy i meble wytęp robactwo, grzyby i glony wynajmij komuś, kto będzie dbał o porządek

Gość iujyhgtfr
Mam tak samo w pokoju, wietrzę go 10 razy dziennie, a jest po chwili już jest taki zaduch. :O Mam w pokoju czysto, sprzątam regularnie. To chyba wina farby na ścianach, bo zaczęło tak śmierdzieć po remoncie jakiś czas temu. Pomalowałam ściany drugi raz, ale problem został. :O

Gość iujyhgtfr
Nie pamiętam, jaka to była farba, bo to było dawno, ale jakaś dobra (typu Dulux itd.).

jak śmierdzi farbą to zdrapuj, jak nie a śmierdzą ściany, to zbij tynki tak czy siak sprawdź czy ściany nie zawilgotniały