Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZycieBywaPiekneo

Czy Wasi rodzice też nigdy nie dbali o dom?

Polecane posty

Gość ZycieBywaPiekneo

Bo ja już nie wiem czy tylko moi są nienormalni? Mimo, że moi rodzice zarabaiją normalne pieniądze nigdy nie przywiązywali uwagi do wyglądu domu:( Wszystko jest stare, brudne, niedonawiane, nie dokoloru ... mieszkanie małe i ciasne (kiedyś była to kawalerka i moj pokoj to doslownie 1,5 x 1,5) ... Wiecznie całe życie było mi głupio przed koleżankami gdy musiałam sie wykręcać przed zapraszaniem ich do siebie. Gdy nie mogłam zaprosić na noc czy na wieczorny film ... Praktycznie tylko jedna koleżanka u mnie była:( Ale mam teraz chłopaka i znowu unikam wizyt u mnie. Ale widzę, że dla osób z drugiej strony moje zachowanie jest dziwne. A nie powiem wprost, że chodzi o moje mieszkanie ... Jestem jeszcze młoda i nie mam swoich pieniędzy. Wiec zrobić nic nie mogę. Ale sam fakt, że ktos taki jak ja na świecie trochę mnie pocieszy:(

Gość gfdgfdgf
No ja jestem-cieszysz sie?

widocznie Twoi rodzice nie sa estetami i tyle, duzo jest takich osob. Mam kolezanke, ktorej mama byla takim typem.

Gość dddddddddddddooo
A nie powiem wprost, że chodzi o moje mieszkanie ... przeciez to nie Twoje mieszkanie :D Ty swoje będziesz miła jak kupisz a że jesteś mloda nie znaczy że nic nie możesz zrobic, możesz posprzątać "Wszystko jest stare, brudne, niedonawiane," nie rozumiem dlaczeego w brudzie mieszkasz, skoro pisac potrafisz to chyba posprzatać też, okna umyś, fieranki wyprać, dywany wyprac, kafelki wymyć, co za problem?