Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalajakaoko

warto?????

Polecane posty

Gość ulalajakaoko

czy warto zostac dziennikarzem?

Gość albo tak albo nie
co za głupie pytanie :O co kto lubi

Gość nnnikomaczka
nie, za malo kasy

Gość olaaada
ale kasa ma az tak wielkie znaczenie, gdy robisz to c o lubisz? zreszta zalezy jak sie trafi, jeden lepiej drugi gorzej... a dziennikarz musi miec 'ten' dar przekonywania ludzzi i musi widzieć więcej niż inni, to nie tylko ciety jezyk i dobre pisanie... :/

Gość do olaaada
a za cos wyzyc tez trzeba! a poza tym zawody przyszlosci to cos zwiazanego z matma infa chemia i biologia,no i jezyki, a dziennikarz? hmmmm o to jest pytanie, mozliwe ale jednak watpie...

Gość ulalajakaoko
napisalam kilka tekstow na taka strone internetowa, gdzie prawdziwi redaktorzy sprawdzaja i redaguja teksty a potem, choc nie zawsze publikuja, pisze nie najgorzej, ale nie wiem czy to zawod na stale, ponoc zarobki wlasnie tez nie sa najlepsze, tzn kiedy sie wybijesz, no ale to w wielkim miescie, mozesz liczyc na wieksza kase

Gość taki taaaaammmmm
ech tam, te strony internetowe to wiesz... zobaczysz jak to jest gdy redaktor naczelny goni cie za artukulem ktory mialas napisac na wczoraj...;/ stres stres i jeszcze raz stres

Gość taki taaaaammmmm
a zreszta to i tak nie tylko ladne pisanie, jak to powiedziala jedna z poprzedniczek

Gość ktoś1252
ja za to wybieram się na prawo. chcę byc adwokatem chociaż wszyscy mi mówią że bez znajomości nie mam szans..

Gość kozik
dziennikarka/dziennikarz pracujący non-stop za biurkiem i piszący durne artykuły dla PUDELKA lub innego CIAPKA lub CAPKA jest dla mnie wyjątkowym nierobem , który za swoją błazenadę napisaną pobiera 50 lub 100 zł. Antyfascynujące jest czytanie głupot i pieprzenia głupot wymyślonych przez antydziennikarza , aż czasem żal duupę ściska jakie bzdury wypisują . Uważam, że polskim najlepszym dziennikarzem był ten, który zginął w Iraku , jechał tam gdzie kule świszczały , czyli był tam gdzie była wojna , nazywał się Waldemar Milewicz Prawdziwy i dobry dziennikarz musi być gotowy na wyzwania i kiedy potrzeba musi wejść do studni albo do jaskini , w najbardziej niebezpieczne miejsce a nie wsadzić duupe w fotel i pisać bzdety .

Gość klopski
czy warto? sadze ze w TV raczej tak, zbierasz materialy dla show manow, czy do lokalnych wiadomosci, itp w radiu tez moze okazac sie ciekawa praca, gazeta to gazeta, ten kto przeczyta to przeczyta... ale bycie dobrym dziennikarzem zalezy tylko od ciebie...

Gość ijkjolkoklkjbhj
co to ja, dziennikarz zeby to wiedziec?

Gość oranjuhu
mysle ze nie kazdy dziennikarz musi byc tam gdzie bomy, ale to nie znaczy ze ma zagrzewac miejsce przy biorku, zreszta to praca bardziej w terenie niz w biurze