Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podoba mi się

Byłam u fryzjera... i gówno!

Polecane posty

Gość nie podoba mi się

Chciałam inaczej a zrobiła inaczej. Grzywka jest za krótka, w ogóle włosy też mi za krótko obcięła... :o A miałam takie ładne długie włosy.. to chciało mi się obcinać. :o 😢... łajjj??

Gość zawsze plkaczę po fryzjerze
i ide do nastepenego z nadzieja,ze bedzie lepiej. Niestety, fryzjerzy glupi sa na ogól, robia nie to,co chcesz. Ale odrosniesz

jeszcze mi się nie zdarzyło od fryzjera wyjść zadowolona:-O Ciecie, jak cięcie. Pasemka też czasem im niezłe wychodza, ale końcowe uczesanie-KOSZMAR! :-O Zawsze się w takich momentach zastanawiam, czy one też by się tak uczesały. Kurna, niby młode, a modelują łepetynę, jak stare baby:P

też mi się to często zdarzało.... dlatego bardzo rzadko chodzę do fryzjera, po prostu nie mam do nich zaufania :P

Gość ja już tyle razy się nacięłam
na fryzjerów że teraz aż boję się chodzić. Najbardziej wkurza mnie to że mówisz że chcesz podciąć 2 cm. a ona ścina 10 :O Nie wiem czy to to głuche czy głupie czy jedno i drugie :O

Ja też ostatnio byłam wkurwiona😠ale mi przeszło, ułożylam włosy tak jak chciałam i koniec:P

ja bylam wczoraj podciac koncowki mialam wlosy do ramion bo zapuszczam a ona mi sciela chyba z 5 cm! teraz ledwo je spinam aha i wycieniowala na calosci mimo iz mam cienkie wygladam jak mokra kura {beksa] znowu 6 mc zcekania az odrosna

Gość mytqaznjys
a mnie fryzjerka obciachała na grzybka :O chciałąm na "boba"to coś krzywo ścięła i tak krzywo ścinała aż nie zostało co ścinać :O:O:Oi jeszcze krzywo,to zaczęła się tłumaczyć i mówic że podetnie to połozyłam na stół 20 złi po chamsku wstałam i wyszłam :O a wyglądam okropnie 😭

Gość nie podoba mi się
nie wiem jak się pokaże jutro w szkole! bo ta grzywka jest naprawdę za krótka! :( A mam wysokie czoło i nie bardzo to wygląda..

Gość Astree
Ja dzis tez bylam. Z tym ze dzieki mojej wspanialej fryzjerce jak zawsze wygladam swietnie :D

mi tam sie chce smiac z osob , ktore placza po obcieciu wlosow i wielce panikują. :/ przeciez to kurwa nie zęby. wiecej dystansu do siebie.