Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaaaguubiona

Co zrobić, żeby sprawdzić czy mu zalezy czy bawi sie moimi uczuciami?

Polecane posty

Gość Zaaaguubiona

No więc mój problem jest bardzo skomplikowany :/ Nawet nie wiem od czego zacząć. Jakiś rok temu poznałam fajnego chłopaka, zaczęliśmy pisać, było naprawdę miło Niestety do czasu... Zakręciła się obok niego moja przyjaciółka i jak to bywa uległ jej... Jak każdy facet ( nie wiem, co ona w sobie takiego ma) Oczywiście nie obyło się bez załamki, płaczu... zakończenia przyjaźni :/ Jak podejrzewałam nie byli razem zbyt długo, a tak zapewniali, że to WIELKA miłość. Ona wróciła do swojego byłego, a on jakoś żył dalej, tak samo ja, pozbierałam się, ale nie utrzymywałam z nimi kontaktu, choć z "przyjaciółką" chodzę do jednej klasy. Po ok. pół roku pomyślałam, ze do niego napiszę (dalej mi zależało, jak się zakocham to na baaardzo długo) Zaczęliśmy rozmawiać, wyjaśniliśmy sobie wszystko i tyle. Z nią po czasie też zaczęłam rozmawiać, ale wiadomo to nie to co kiedyś...Od czasu pogodzenia się z nimi, dalej utrzymuję z nim kontakt. Ostatnio znowu zaczęliśmy bardzo dużo pisać i jest naprawdę miło. Spotykamy się czasami, imprezujemy i tyle... Nie wiem czego on tak naprawdę chce, bo już nie raz słyszałam, żebym podeszła do tego na luzie ( np. raz doszło do tego, ze bylismy na imprezie, zachowywał się tak jakbyśmy byli razem, całowalismy się itp. a pozniej mi mowi, że on nic ode mnie nie chce... :/) Wiem, ze juz dawno powinnam dać sobie spokój, ale nie potrafię... Kocham go i nie potrafię bez niego zyć. Próbowalam juz nie odzywac sie, ale nie moge tak na dłuzsza mete. Cos mnie do niego ciagnie. A on co innego mowi, co innego robi... :/ Długo tak nie dam rady... Co robić?

Gość kaktus wkur....ony
Bawi sie jak nic!....jeszcze tego nie zauważyłas, to dopiero jestes porąbana i naiwna jak but!!