Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niIunia155

Dziewczyny pomocy, sprawa sercowa....

Polecane posty

Gość niIunia155

Problem z nk… dziewczyny wypowiadajcie się!!! Proszę... :) Dostałam kiedyś od nieznanego mi chłopaka zaproszenie na nk. Kumpela powiedziała mi, że jednak go zna i że chodził kiedyś do naszej szkoły, że jej kogoś przypomina ( miał tylko jedno i to niewyraźne zdjęcie) no i przyjęłam to zaproszenie bo musiałam wtedy szybko schodzić z kompa... Teraz ten chłopak wstawił nowe fotki i kumpela powiedziała mi że to jednak nie on… okazało się że on jest b. przystojny i mi się podoba… Tylko, że nie wiem czy on to zaproszenie wysłał przez pomyłkę czy chciał mnie poznać, bo raz mi się zdarzyło że jak chłopakowi napisałam czy my się znamy napisał, że nie i to pomyłka. Kurcze chciałabym do niego napisać, ale jakoś tak żeby dowiedzieć się czy to nie przez pomyłkę wysłał to zaproszenie... Ale znowu on zaprosił mnie już chyba z1,5 miesiąca temu to co on sobie pomyśli – że po takim czasie dopiero go zauważyłam??? Kurcze a nawet jeśli mu się nie podobam chciałabym się dowiedzieć czy na serio chciał wysłać zaproszenie, zapoznać się czy tylko zrobił to przez przypadek… ale jakoś tak, żeby nie wyczaił, że mi się podoba, na wypadek gdyby się okazało, że to jednak pomyłka… proszę dawajcie jakieś propozycje co mu napisać, czy w ogóle pisać, bo ja raczej nieśmiała jestem… :)

Gość taka jedna ona123
za lekcje sie wez

Gość ojejciu jejciu co tu sie wyrab
napisz i zapytaj dodaj ze zdawalo ci sie ze go zansz ale juz po nowych fotach nie poznajesz :d

Gość niIunia155
ale czy nie wyjdzie że ja jestem jakaś nie kumata... cyz cos??? albo że mam problemy ze wzrokiem>????

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuula
do mnie tez kiedys sie pomlil..spotykalismy sie i okazal sie dupkiem;/////////

Gość ewelka..//
jasne ze napisz nic nie stracisz a mozesz zyskac.a jezeli jednak powie ze to pomylka to moze zagadaj do niego:) powodzenia

Gość niIunia155
ale jak pisałam nie chce żeby jeśli on nie chciał mnie poznać żeby wyszło na jaw że mi się podoba, bo jeśli on jest jakiś dupek i powie kumplom czy coś...??? dlatego chce żeby jakoś tak ''bokiem'' do niego napisać, żeby nic nie skumał :) :):) a jeszcze jakieś propozycje zagadania oprócz tej jednej???

a ja się dziwiłam, jak ludzie na kafe pisali, że z NK się zrobił portal randkowy :P inna sprawa, że to chyba tylko dzieci dotyczy ..

Gość ewelka..//
niewiem czy sie da tak zwane ''bokiem" :) poprostu napisz to sie wtedy przekonasz czy jest dupkiem :)