Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość floryda91

kto chce stąd wyjechać

Polecane posty

Gość floryda91

ja bardzo, w tym kraju nie ma żadnych szans , możliwości, przyszłości. Chciałabym zacząć życie jeszcze raz w USA albo Australi. Tu jest brudno, smutno, biednie, bez perspektyw i nigdy nie będzie lepiej. Ktoś jeszcze nie lubi tego kraju czy tylko ja jestem nienormalna?

jestes normalna,ja tez chce z tad wyjechac,nic tu ciekawego mnie nie czeka,nawet pracy nie znajdziesz bez znajomosci,wszedzie drogo biednie i szaro.

Gość Piękne oczy
A ja właśnie chcę wrócić. Na obczyźnie musisz zrobić mega karierę, żeby nie być obywatelem drugiej kategorii.

Gość zxfhnml
a ile masz lat? uczysz sie czy pracujesz?

Gość w USA tez bywa brudno
biednie szaro, nawet bardzo , zalezy od dzielnicy. Nie wiem, czy bedzisz mogla mieszkac w tej najlepszej

ja tak samo :D realny miejsce wyjazdu jak na razie UK albo Irlandia ew Szkocja ;) w przyszłości może Kanada kraj marzeń USA Australia ale raczej mało realne :(

Gość jenny91
Może to typowe czy głupie, ale ja naprawdę marzę o wyjeździe do USA. Tu nie mam żadnuch szans na lepszą przyszłość, a tam przynajmniej zacznę od zera. Tu ja i wielu innych to mniej niż zero. Niestety myszę jeszcze tylko skończyć szkołe...

w sumie poludnie francji czy hiszpani rowniez by mi odpowiadało ale niesety brak znajomości jezyka jest duzym problemem :(

Gość ktoś1252
ja chcę , myslalam o grecji mam tam nawet znajomych gotowych znalezc dla mnie jakas prace.. tylko ten jezyk... masakra

Gość jenny91
Szkoda,że przed urodzinami nie możemy sobie wybrać czasów i miesca gdzie się urodzimy. Ale chyba Bóg lubi niektórycj złośliwie wsadzać ich tam gdzie oin tego nie chcą

Gość zxfhnml
cieszcie sie ze mieszkacie w Polsce, a nie w biednej Etiopi, Keni, itp gdzie niektorzy nie widzieli nigdy telewizora, a co dopiero komputera!