Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatra z jedddd

Wlasnie sie dowiedzialam....

Polecane posty

Gość kleopatra z jedddd

Wlasnie sie dowiedzialam ze chlopak "kolezanki" z ktorym ma dziecko,zmienia temu dziecku pieluchy.Laska byla biedna jak mysz,jest arogancka,cala poobwieszana zlotem. Nie zazdroszcze jej zlota,zazdroszcze jej inteligentnego faceta ktorego sobie zlapala,bo jak spojrze na tego mojego to mnie krew zalewa,a pieluchy to do teraz nie zmienia naszemu synowi. Kurwa co za zycieeeee

Gość kleopatra z jedddd
Acha,poobwieszana zlotem ejst przez tego jej chlopaka,maja dwa auta i ON POTRAFI ZAJAC SIE DZIECKIEM!!! A ten moj mamisynek,mam go dosyc!!!! Nawet zeby dziecko umyl to sa walki i kirzyki takie jak bym go prosila o niewiadomo co....

Gość kleopatra z jedddd
Poobwieszana zlotem jest teraz, ten jej facet jej to wszystko pokupowal, drogie ubrania,buty...

Gość kleopatra z jedddd
jestem zdruzgotana swoim zyciem.

Gość zdziwio-na
Oj, kobieto, z toba chyba cos nie tak. Plujesz jadem, widac w tobie zazdrosc. To brzydkie cechy. Nie wtracaj sie do cudzego zycia, tylko zajmij sie swoim. Bo tylko to powinno cie obchodzic. A swojego chlopa zagon do roboty, bo laski nie robi zajmujac sie wlasnym dzieckiem.

Gość kleopatra z jedddd
to nie jest jad,to jek rozpaczy nad wlasnym zmarnowanym zyciem:(

dla mnie sytuacja nienormalna jest wtedy gdy facet nie interesuje sie dzieckiem i nie pomaga przy nim - chłopak Twojej koleżanki jest jak najbardziej normalny...

Gość kleopatra z jedddd
Cindirella,tez uwazam ze jej facet jest jak najbrdziej ok,ten moj to nieodpowiedzialny dupek. :( Marudze sobie teraz,ale niedlugo wezme sprawy w swoje rece...

Gość bo jesteś tak beznadzijna
że nie zasługujesz na nromalnych. :classic_cool: dobrze się dobtealiście

Gość kleopatra z jedddd
extra..dzieki:) Taka beznadziejna to ja nie jestem,wierze w siebie i wiem ze nie chce spedzic calego zycia z takim obibokiem,gamoniem i palantem:) Tak ,wlansie,mowie o moim mezu!Moj maz to palant i ciagle sie onanizuje (teraz to musi bo, juz mi sie z nim kochac nie chce )

Gość olejzpierwszego
powiem ci ze ten chlppaszek raczej nei bedzie zadowolony z zycia... ta jego sucz obwieszona zlotem pewnie pierdoli sie z kim popadnie jak on zmienia pieluchy... takie sa efekty jak facet mysli ze cos osiagnie byciem sluzalczą dupą a nie facetem..

Gość Pomocy_co_zrobi
kleopatra opisz cos wiecej? Jak to bylo przed slubem? Mial pieniadze czy nie? Interesowal sie zwiazkiem czy nie? wole sie dowiedziec bo nie chce popelnic bledu:) Wiecie co sie zastanawiam, ze jak ktos jest len, nic mu sie nie chce, jakos tk widac nie interesuje sie niczym to czy z takiej osoby bedzie ktos wrazliwy i oddany w malzenstwie... do czego zmierzam: wiec spotykm sie z kobieta, ona ma 25 lat, fajna dziewczyna, ale bardzo wybuchowa, jeszcze bardziej imprezowa ktor nie potrafi mocno okazywac uczucia... czy taka osoba sie zmieni? albo czy w malzenstwie bedzie mozna jej ufac, czy taka co omprezuje to po slubie tez tak bedzie... teraz tydzien w tydzien picie, wyjscia, itd. ile tak mozna...?

Gość DURNA PROWOKACJA
ANI ŚMIESZNA ANI SMUTNA NO - TYLKO GŁUPIA!

Gość Pomocy_co_zrobi
?

Gość gosietta
po prostu niektóre kobiety maja szczęście

Gość Pomocy_co_zrobiss
szczescie z czym?

Gość kleopatra z jedddd
pomocy- ja znam taka jedna ktora lubi imprezowac,nawet po urodzeniu dziecka sie nie zmienila,tez imprezuje,czasami pojawiaja sie w jej zyciu narkotyki. Ale znam tez takie ktore lubily wypic piwko czasami,a teraz pije piwo z facetem:)znalazl swoj swojego:) Acha,moje zycie to nie prowokacja....To niestety prawda...

Gość zws
kleopatra tylko to, ze facet zmienia pieluchy dziecku to norma wiec nie nadaje sie na temat tu sie zaklada tematy o anomaliach

Gość kleopatra z jedddd
dla mnie tez to bylo normalne,ze facet potrafi i CHCe sie zajac.Ten moj to jakis wybrakowany model.