Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiemCoMamOtymMyslec

Chce dopisac lek do recepty jak to zrobic? co tam lekarze pisza???

Polecane posty

chcialam dopisac sobie do tabletek antykoncepcyjnych ketonal bo znow strasznie boli mnie podbrzusze, do lekarza nie mam jak isc:( co mam napisac na recepcie ??? nabazgrac ketonal i cos poza tym jakies 1 op? czy co oni tam pisza odnosnie opakowania???????????????????????

Gość kopie
przecież lekarz ma kopie takiej recepty - z tego mogą być tylko problemy :O

Gość odradzam zupełnie
zwłaszcza ze pismo bedzie inne i od razu wpadniesz, a to jest falszerstwo i policje moga wezwac

Gość odradzam +
możesz sobie dopisac - Ketonal ileś tam mg op.I - ale bystre oko farmaceutki to dostrzeże i Ci od razu powie że to "drugie" jest dopisane......Bo lekarz "rozpisuje" receptę ale kopii nie ma - tylko inf. w karcie pacjenta. Inny kolor tuszu długopisu oraz charakter pisma - no jak to dobierzesz ? Jeny nie lepiej podejść do lekarza z karta i poprosić o wystawienie recepty ???????????

chodze do ginekologa prywatnie a pismo jego da sie podrobic, kolor czarny mam taki identyko

Gość ivona7
odradzam! naprawde nie będzie Ci do smiechu jak farmaceutka wezwie policje, bo atkie przypadki to nie żadkośc. ps u mnie lezą 2 niepotrzebne opakowania, skąd jestes?

Gość taa wezwie policję
brygadę antyterrorystyczną, W11 i detektywów :P co najwyżej i na to stawiam, odda ci receptę jak zorientuje się, że to nie ten sam charakter pisma :)

Gość nie warto
Po pierwsze to co chcesz zrobić jest niezgodne z prawem. Po drugie, jeżeli pomimo tabletek anty musisz brać tak silny lek jakim jest Ketonal, a nie pomaga Nospa czy Apap to poproś gina o zmianę tabletek, bo masz koszmarnie źle dobrane, zrób też usg. Ketonal to żadne rozwiązanie, nie wyleczy przyczyny, a jest bardzo szkodliwy i powoduje silne uzależnienie fizyczne.

Gość zgadzam sie z powyższą opinią
jesli tabsy sa dobrze dobrane to zmniejszaja dolegliwość,bóle menstruacyjne do minimum lub likwidują je całkiem.Zmien tabletki antykoncepcyjne n ainne!No i nie radzę podrabiac recept,nawet jak aptekarka nie wezwie policji to zrobi Ci obciach w aptece jak sie skapnie,ze recepta jest podrabiana:PLepiej idź do lekarza po ta receptę na ketonal!To nei heroina,kazdy lekarz popwnien wypisac Ci ketonal bez problemu jesli naparwde go potrzebujesz.

Gość gość
NieWiemCoMamOtymMyslec Normalne ze podpucha,cała kafeteria to jedna wielka podpucha

Gość gość
Ale sklepałeś koniucha czy też nie?

Gość gość
Musisz tak dopisać ,źeby farmaceuta nie zorientował się ,inaczej odda Ci receptę .Zawsze w razie czego moźesz udać głupią,źe to nie Twoja recepta tylko np.koleźanki.