Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shilenna

Jak pozbyć się zazdrości?

Polecane posty

nawet wielki ... nie wiem co mam z tym zrobic,chce to zmienic ale jak to nie mam pojecia...

nie chce zeby to sie skonczylo bo za bardzo go kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niego...bez niego nie istnieje...

Też bym chciała wiedzieć, bo już mi chwilami odbija... :S

ja jestem zazdrosna nawet o to,ze wydzwania do innych bab :| to normalne czy tylko ja jakas inna jestem?

No cóż ja jestem zazdrosna nawet o to że On pisze SMS-y do własnej siostry, więc mi to dopiero odbija :P O wydzwanianie do innych bab to pewnie każda by była zazdrosna :)

zebym byla zazdrosna? nie no raczej nie ... ale ja juz tak stworzona jestem... mowi mi,ze mnie kocha i ze jest ze mna,a nie z inna... Tylko nie rozumiem po co sie odzywac do osob ktore maja Cie gleboko w dupie i nawet sie pierwsze nie odezwa...

zebym byla zazdrosna? nie no raczej nie ... ale ja juz tak stworzona jestem... mowi mi,ze mnie kocha i ze jest ze mna,a nie z inna. nie przejmuj sie... jestes kobieta:D a wiec musisz raz na jakis czas zric sobie Adama Słodowego... czyli z niczego cos :D a po kobiecemu to juz wyjasniam...:D skoro nie ma problemu to trzeba go stworzyc Troszke zaufania do faceta....bo mozesz sobie zwiazek spierdolic:O

mam zaufanie...ale boli mnie to,ze wydzwania do nich... ja do zadnych facetow nie wydzwaniam... nawet bylabym wstanie pokasowac wszystkich dla niego szkoda tylko ze w jedna strone

To kolesa albo sobie jaja z ciebie robi....:O albo jest powazna sprawa i szuka sobie kogos nowego Jesli nie jest to notoryczne i zdarza sie rzadko to chyba nie ma co afery robic A jesli wydzwania czy tez pisze do innej baby to musisz sie zastanowic nad dalszym sensem tkwienia w takim zwiazku

no rzadko dzis bylo przez 15min ... :/ chce sie pozbyc tej zazdrosci,psycholog pomoze ?

Gość Radefix
Hej powiem Ci jako facet, my lubimy jak kobiety są o nas zazdrosne to miłe. Sam przechodziłem coś podobnego. Naucz się szacunku do siebie samej. Moja kobieta ma pracę gdzie niema jej prawie w ogóle w domu wraca w nocy zasiada do komputera i pracuje dalej. Ostatnio była na szkoleniu popełniłem błąd bo poszła na imprezę a ja do niej dzwoniłem trzy razy i po co? No właśnie bez sensu zaufanie trzeba budować ale nic na siłę. okazało się że posiała telefon była bardzo pijana. Każde z nas potrzebuje czegoś takiego jak przebywanie z innymi to że jesteśmy razem to nie oznacza że zamyka się nasz świat dla innych. Rozmawiaj z nim ale nie krzykami i kłótniami pokaż mu że go kochasz a nie mów mu tego to jest miłe ja sam często się domagałem od partnerki by mi to mówiła tylko po co?? Nie trzeba słów czasami gesty wystarczą. Jeżeli Cię kocha to będzie z Tobą zakręć go spraw by w nocy czuł bliskość ale nie taką bez oddechową ;) Na wszystko trzeba czasu.