Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Legrowiczka

Allegro i uk

Polecane posty

Gość Legrowiczka

Czy jest tu ktoś kto kupuje w Uk, konkretnie w Szkocji, towary typu odzież, kosmetyki i sprzedaje je bezposrdnio na Allegro? jak to technicznie zorganizować? Czy to sie w ogóle, w ogólnym rozrachunku opłaca.? Jak zorganizować wysyłkę, pocztą , kurierem...? Poczytam i porozmawiam o waszych doswiadczeniach . Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam.

Gość Legrowiczka
Czy nikt nic na ten temat nie wie???

Gość liposuction
moi znajomi kupuja w Primarku, raz w tygodniu van jedzie do Polski , i tam ich ciotka to sprzedaje, nie powiem zeby duzo zarabiali ale jakos im sie to oplaca. Mnie tylko dziwi fakt, ze ludzie w Polsce kupuja np: te torebki ze skorki weza strazackiego :P

Bezposrednio sie nie opłaca, za wysokie koszty przesyłki i czas dostawy. Zwykle wysyła się paczki zbiorcze do Polski i stamtad ktoś je rozsyła.

Gość Legrowiczka
Dzięki za wszystkie sugestie, do tej pory kilka razy tak zrobiłam, że wys. paczkę zbiorczą i ktoś rozprowadzał, ale wśród znajomych...Ten ktoś nie może już tego ,z różnych powodów robić, dlatego pytam...czy Allegro się opłaca... I nie chodzi o sprzedaż 1 mascary, czy jednej bluzeczki z Primarka. Myślałam o sprzedaży tzw. kompletów...10-20 ciuchów na raz, do tego fajny kosmetyk, albo torba... Primark...zgadza się...czasem się dziwię, że ludzie kupują pewne rzeczy w tym sklepie i sporo na ALlegro przepłacają, ale każdy robi jak uważa... No , nie wiem czy ten pomysł wypali, jak myślicie...??? !0kg paczka kurierska kosztuje 20f!....

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmk
mmmmmmmmmmmmmmmmmmk

Gość Katusia1202
hmmm no patrz Legrowiczka :) ja mam odwrotny problem -szukam kogos w UK kto ma dobry towar, w dobrych cenach a ja to opchnę u nas w kraju :) czy macie jakies namiary na jakas hurtownie z outletami? będe wdzieczna za info wspomóżcie rodaczke która została w ojczyźnie :) pozdr

Gość Legrowiczka
Katusia1202, a co cię powiedz interesuje.........??? Odezwij się , może ubijemy interes?