Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana M.

jest jeszcze tu ktos???

Polecane posty

Gość zaklopotana M.

tylko mi nie mowcie ze juz spicie!! O tej porze?? Kto pogada??

Gość zaklopotana M.
o czymkoliwek:D

Gość zaklopotana M.
twoja stopka mnie zaciekawila...ja tez sie odchudzalam, wazylam prawie tak jak ty, a i wzrost ten sam:)

Gość aska1234567
ja jestem:)

Gość aska1234567
ja tez mam 164 hehe waga 63 cel tez 58

Gość zaklopotana M.
z 80kg schudlam na 50kg...w jakies 8 miesiecy teraz troche mi przybylo...i jest 53, ale wzialm sie za siebie od wczoraj:P

Gość aska1234567
jak ty to zrobilas

Gość zaklopotana M.
aska witaj:) a Tobie jak idzie? schudlas juz cos, czy dopiero zaczelas dietke?

Gość aska1234567
prosze napisz jaka masz diete

Gość zaklopotana M.
ojj bylo ciezko, zwlaszcza na poczatku, jestem uzalezniona od slodyczy, he he:P ale udalo sie. Z czasem dowiedzialm sie tyle na temat odchudzania, ze moge powiedziec o sobie, ze jestem ekspert w tej dziedzinie, hehe:D

hmmm mi niby fajnie szlo i nawet szybko chudlam..... do czasu nagle waga stanela w miesjcu totalnie a nawet przybylo mi 2 kg i zlamlam sie :( i tak to juz trwa praiwe 1,5 miesiaca :(

Gość aska1234567
zanim zaczelam brac tabsy to zawsze kolo 56-58 ale przytylam do 78 odstawilam je nie jem wieczorami slodyczy unikam,po prostu nauczylam sie jesc mniej ale jeszcze z 5 kg i bedzie dobrze

Gość zaklopotana M.
no wiec dieta nie byla wcale zadna "zaczarowana"...stosowalam 1200 kcal, pilam duzo czerwonej herbaty, jadlam tylko pelnoziarniste pieczywo, 4 godziny przed snem nic...a do tego duzo, duzo wdoy...no i oczywiscie cwiczenia codziennie...duzo tez spacerowalam. Najwazniejsze to miec jakas motywacje. Ja chcialam zrobic wrazenie na mezu...nie widzial mnie pol roku, chcialam wygladac pieknie na nasze spotkanie:)

hmmmmm to maz wyjechal jak podejrzewam.... no ja tez chce zrobic wrazenie a raczej chiclam bo teraz to zrobie ale chyba odwortne aa i nie na mezu tylko na facecie :P

Gość zaklopotana M.
czerwona herbata pu-erh daje naprawde niezly efekt. Ja pilam 5 szklanek dziennie, hehe:P

Gość aska1234567
tabletek nie biore z 10 miesiecy wolno chudlam ale mysle ze wracam do normalnosci bo az takiej diety to nie mam czasem zjemcos slodkiego czy wieczorem

Gość zaklopotana M.
czarna...nie zalamuj sie tylko bierz sie do roboty...nie patrz na wage...staraj sie wazyc jak najzadziej. Cwicz duzo, cwicz, ruszaj sie ile sie da...nawet jak juz nie bedziesz miala sily...pomysl sobie: dam rade, i za to jaka bede piekna. Ja czasami wieczorami padalam z nog ze zmeczenia, ale bylam szczesliwa bo wiedzialam ze warto:)

no chyba bede musiala sie zmusic do tej herbaty hehehe bo szczerze moiwac to mi nie zabardzo podchodzi :P

Gość aska1234567
a mozna ja slodzic bo innej nie wypije to ktora jest lepsza zielona czy czerwona maz chyba cie nie poznal co

Gość zaklopotana M.
czerwona jest lepsza...zielona lepiej smakuje ale raczej skutkow nie daje az takich. Ja tez na poczatku nie lubilam czerwonej, ale z czasem sie przyzwyczailam i potem juz nie byla taka zla. Nie wolno jej slodzic, bo wtedy traci swoje dzialanie, niestety:O Maz jak mnie zobaczyl na lotnisku to patrzyl na mnie jak na obcą babę, hehe. Dopiero jak podeszlam blisko i powiedzialam: czesc kochanie...to sie zorientowal ze to ja:D Byl zachwycony:)

Gość zaklopotana M.
czarna i nie przejmuj sie zastojami wagi, czasem mi sie to zdarzalo, wiem jakie to jest zniechecające. Ale zamiast sie zalamywac to staraj sie jeszcze bardziej. Czesto jest tak, ze waga idzie troche do gory jak cwiczymy, bo rozwijają sie miesnie, a one są ciezsze od tluszczu. I wtedy wazymy wiecej ale wymiary są mniejsze:)

Gość aska1234567
to bede ja pic ale na zimno bo goraca i nie slodzona nie dam rady

Gość zaklopotana M.
moze byc na zimno, nie ma znaczenia

Gość zaklopotana M.
tak szukam wlasnie fotek moich starych...bo moze bym wam pokazala jak wygladalam kiedys a jak teraz, moze to Was zmotywuje:)