Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcioszek2009

Kilka opakowan pigułek bez przerwy??

Polecane posty

Gość Marcioszek2009

Ile maksymalnie można wziąść opakowań bez robienia przerwy na okres??

Gość ania ania skakania
mozesz wziac kilka pod rzad,ale pamietaj,ze bedziesz sie wtedy bardzo zle czula, bedzie bolala Cie glowa itp. Wiec nie zaleca sie robic tak

Gość popica
mozna calyczas. ja bralam rok bez przerwy bo lekaez tak mi zalecil, ale musisz zapytac swego lekarza.

Gość anka149
ja kiedys polaczylam dwa opakowania i fatalnie to znioslam! Bolaly mnie jajniki, brzuch,glowa okropienstwo juz nie bede tak laczyc opakowanian

Gość Noctua
Też kiedyś połaczyłam dwa opakowania.Popadłam w taka depresję,że aż musiałam odstawić tabsy na rok.

Gość czwarta
ja stosuje opcej taka ize czasem biore 2 op pod rzad i wszytsko jest okey nie wiem ile razy mozna tak robic, sadze ze najlepiej skonsultowac sie z ginekologiem, sa juz takie tabletki anty. ze raz w roku ma sie okres

Gość Suga_Babe
Biorę czasem 2 opakowania tabletek pod rząd, kiedy chcę sobie przesunąć okres (ze względu na wyjazd na przykład).Moja pani ginekolog powiedziała mi, że jest to dopuszczalne, ale żeby z tym nie przesadzać. Nie mam jakichś większych problemów w związku z tym, ale już po kilku dniach bolą mnie trochę jajniki i macica. Raczej staram się tego unikać.

Gość Suga_Babe
I okres po takim przedłużeniu brania tabletek jest znacznie bardziej bolesny:(((