Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

chrzest- ubranko- do mam dzieci chrzczonych zimą

Polecane posty

jakie ubranka kupowalyscie dla dzieci? nie mam pojecia w co ubrac synka. biale spiochy bialy kaftanik ale przeciez tak zmarznie co na to? w rożek już mi się nie zmieści, zreszta nie mam ochoty wydawac pieniedzy na rożek ktory uzyje raz przez pol godziny. Poradźcie coś. jak rozwiązalyście ten problem?

Gość dziwna sprawa
kup bialy kombinezon i juz.

sa w sklepach takie polarkowe śliczne ubranka-spodnie i sweterek i do tego czapeczka,sa ciensze i grubsze,spokojnie mozna zalozyc na spiochy i kaftanik. ja chrzcilam w marcu,bylo jeszcze dosc zimno,ubralam go tak,zawinelam w kocyk na podroz samochodem,a w kosciele rozwinelam i zostal w tym stroju.

musze się wybrać do jakiegoś veritasu czy gdziesik bo jak patrzylam w centrum dzieciym to po 80 zl byly z welurku takie cienkie a te grubsze to 150 kosztowaly... znlazlam kilka fajnych na allegro ale znając moje szczescie do licytacji to mi je ktos kupi. szczegolnie ze nie ma ceny minimalnej...

MaMani ja miałam taki błękitny polarowy komplecik - Spodnie i kurteczka.ładne i praktyczne bo synek przechodził mi w tym całą zimę. A zapłacił za taki zestaw 80 zł.

A i chrzest był w grudniu.Zimno w kościele a dziecko nie zmarzło. Jak znajde linka to wklejce.

oj,to u Ciebie drozej! ja kupilam w takim zwyklym osiedlowym sklepiku z rzeczami dla dzieci

Sylwiaaaa ja też kupowałam w zwykłym osiedlowym sklepie i ....to był najtańszy komplet w mieście :D

Gość Moj mial garnitur i biala kosz
ule z muszka. pantotelki . jak dla dorosleqo a mial rok. Wszystko z uk.

ja ogladalam takie w sklepie to 150 zł :-/ ale sobie uopatrzylam dwa takie na allegro. trzymajcie kciuki. jutro sie konczy licytacja jednego a 2 za 4 dni :D

i w garniturze ci nie znamrzl? ja bede chrzcila 26 grudnia wiec bedzie pewnie dosyc zimno. no i moje slonko bedzie mialo niecale 4 miesiace wiec garnitury odpadają nie wygodnie by mu bylo.

Gość daaawno tu nie bylam ......
MaMani!!!!!!!!!powiedz co ci sie urodziło ??!!:)

sylwia mała mieścina w zachodniopomorskie :D Barlinek się miasteczko zowie to nie daleko Gorzowa Wlkp. MaMani trzymam kciuki :D 🖐️ Sam garnitur???? jeśli tak to nie przemawia to za mną.

duza roznica w tych cenach jednak,ja mieszkam w podkarpackim ,kolo rzeszowa tez wmalutkiej miescinie.

a ja w Krakowie... i w takim centrum dzieciecym to sibie za ten ciuszek licza "jak za woły" :-/ tak jakby to conajmniej pol roku mialo słuzyc, a przeciez zalozy sie raz... a poźniej co z tym zrobić? allegro i za grosze sprzedać :(

Gość daaawno tu nie bylam ......
GRATULACJEE!!!!🌻

sylwia boitak to już jest że : -zdzierają na niemowlakach bo każda mama chciała by jej dziecko miało super bajer -zdzierają na nowożeńcach bo przecież trzeba się pokazać -zdzierają na nieboszczykach bo przecież na końcu ich drogi też trzeba zarobić.

kurcze, MaMani oddałabym Ci ubranko z mojego,bo ten jeden raz mial na sobie i lezy,ale niestety nie mieszkam teraz w polsce:-) trzymam kciuki za licytacje:-)

princpolo chyba tak jest tylko w polsce niestety. mieszkam teraz w norwegi i tu o dziwo rzeczy dla dzieci niektore tansze niz w polsce,a zarobki 10 razy wyzsze. np.za 88 sztuk pamersow oryginalnych(te sa tu najtansze) place na zlotowki 30 zl.szok!!!!

Mamani ja osobiście do tego typu imprez podchodzę w ten sposób, że najważniejsze co w sercu. Nigdy bym nie ubrała swojego dziecka w jakieś stylony i tym podobne. A zimą chrzciłam Olę i w kościele była w zwykłym kombinezonie zimowym - czerwonym.... Myślę, że nic w związku z tym nie straciła... Pozdrawiam