Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALA ANUSIAAAAAAAAAAAAAA

PROSZE POMOZCIE !! O CO CHODZI?? NIE WIEM CO ROBIC

Polecane posty

ale mam schize ! przepraszam za bledy ,ale jestem tak rozstrzesiona,ze nie panuje nad tym !okres spoznia mi sie juz 5 dni !! ostatnio mialam dosc nieregulane4 cykle,bo 2 razy mialam okres co 14 dni,raz co 20 a ostatnio co 31 !! i gdybym teraz znow miala miec co 31 dni,to przypada na niedziele ,a okresu nie ma ! boje sie ;( z chlopakiem wspolzyje,zabezieczamy sie prezrwatywa,zawsze sprawdzamy ,czy nie pekla i zawsze bylo ok ! czasm nawet w tej prezerwatywie chlopak spuszcza sie poza mna ! czasem wspolzyjemy bez niczego ,ale on umie sie kontrolowac i wyciaga przed wytryskiem penisa i reka doprowadza sie na zewnatrz ! boje sie strasznie ! zadnych objawow na okres nie mam ,tzn,ostatnio mialam bole piersi ,takie straszne,ale ustaly juz ! bole glowy mialam w pon.i wtorek,ale juz przeszlo ! co ja mam robic/boje sie ;( czy to moze byc ciaza ;(??

Gość kiepska reklama
Okres co 14 i 20 dni nie jest czymś normalnym

wiem ,ja tak mam od zawsze ,kiedys bylam u lekarza i przepisal mi tabletki anty ,zeby to unormowac i bylo ok,ale teraz juz tabletek nie biore ,bo mam straszne bole po nich i znow mam nieregularny okres :(( lekarz powiedzial ze to nic zlego ze mam taki niergularny ;/ ale czy ja moge byc w ciazy ? czy po prostu cos mi jest :( ? ostatnio u lekarza bylam rok temu ,a musze dodac ,ze w czasie seks boli mnie lewy jajnik :( albo czasem jak noge podnosze

Gość jtxxxy
dziewczyno opanuj sie, panikujesz jak nienormalna, piszesz chaotycznie

Gość ghk
matko umie sie kontrolować???? co ty z ciemnogrodu jestes i w takie pierdy wierzysz??? gratuluję

Gość jtxxxy
w aptece sa testy ciazowe - idz i kup sobie dziecko.

jtxxxy - przeciez napisalam ze bede tak pisac,nie jestes mna wiec nie wiesz jak reaguje ghk - wiem ,ze umie bo widze co robi jak ze mnie wyjdzie ....

i dzieckiem nie jestm ;]

Gość ghk
a nie czytałaś ze czasami zdarza sie ze facetowi wypływa część spermy zanim dojdzie. zanim zdąrzy wyciągnąc "przed dojsciem" już cześć (mała bo mała) spermy jest w twojej pochwie. wiec teraz się możesz tylko domyślać.

Jezeli zabezpieczacie sie naprawde tak jak mowisz to raczej malo mozliwe bys byla w ciazy. okres moze ci sie tez spozniac ze stresu (czesty przypadek). objawy przed okresem sa zwykle troche podobne do objawow ciazowych: powiekszone piersi, gorsze samopoczucie, u mnie np pojawiaja sie tez smaki. ktos z boku moglby pomyslec ze to ciaza bo jadam wtedy przedziwne kombinacje a to po prostu okres sie zbliza. Najprosciej idz kup test i zrob badania krwi na wykrycie Hcg Beta. wtedy na 100 proc bedzesz wiedziec czy jestes w ciazy.

ghk- no ale tak jak napisalam ,wyciaga duzo wczesniej czlonka i reka doprowadza sie na zewnatrz (wtedy ,gdy robimy to bez niczego).takze nawet troszke spermy raczej mu nie wylatuje.on mowi,ze by poczul. gazeta wyborcza-wlasnie ja przed okresem tez mam takie objawy jak na ciaze.ale teraz nie mam w sumie zadnych objawow i to mnie martwi :( najwyzej pojde i kupie :(

bzdura, nic by nie poczuł. robiłaś mu kiedyś dobrze ręką? zrób to zobaczysz na własne oczy że sporo przed wytryskiem następuje kropelkowanie - mało tego bo mało, ale plemniki się pomieszczą... skąd taka wiara w stosunek przerywany, pół świata z tego pochodzi...

"wspolzyjemy bez niczego ,ale on umie sie kontrolowac i wyciaga przed wytryskiem penisa i reka doprowadza sie na zewnatrz ! " A potem się ludzie dziwią, jak można być sfrustrowanym uprawiając seks regularnie... A nie słyszała, że stosunek przerywany nie zabezpiecza przed ciążą???

ale w przeciagu 3 miesiecy ,taki seks przerywany byl z raz ... a takto zawsze prezerwatywa ... i spuszcza sie albo na zewnatrz w prezerwatywie,albo we mnie ,ale zawsze sprawdzamy i jest ok .. wiec o co chodzi ??i skad ten bol jajnika?straszny bol ... od jakiego czasu...a zawsze mam taki bol przed okresem ,ale na drugi dzien ,gora dwa dostaje okres,a tu juz od tygodnia ten bol .i nieregularne miesiaczki ...

Gość gość
dasda