Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinaaaaaaa

czy zakochanemu facetowi staje na widok innych panienek?

Polecane posty

Gość paulinaaaaaaa
ok, widzę, że padła odp. :) W ogóle dzięki za wszystkie odp, bo pytanie jest pewnie dla wielu z Was z serii naiwnych... Ja podniecam się tylko swoim facetem, inny facet ma zero szans, nieważnie co i jak by robil, żeby było mi przyjemnie. Czy na tym polega jedna z wazniejszych różnic między płciami..? Facet nie będzie oddany myślami jednej kobiecie w 100%?

Gość marjoi
no laska rzeczywiscie ma problem . TO ze jest erekcja nie znaczy ze ktos ma ochote na seks .Ciekawe ile ona ma lat ? 15 ?

Gość zenek444444
"Facet nie będzie oddany myślami jednej kobiecie w 100%?" czy moje posty sa dla Ciebie niewidoczne?

Gość marjoi
Czy na tym polega jedna z wazniejszych różnic między płciami..? na czym ? Bo mojego znajomego zdradziła kobieta z innym , a woglole moja sasiadka miała kilku facetow , a ja tylko jedna kobiete . MOim zdaniem kobiety sa łatwe i mysla kroczem wiec nie ogolniaj .

Gość paulinaaaaaaa
nie traktuję tego jako wykroczenie, staram się zrozumieć. To co dla faceta jest oczywiste, nie jest takie dla kobiety. Nie mam penisa, nie będę i nie zamierzam mieć, więc pozwalam się zapytać panów, jak to jest...

Gość marjoi
JAk to jest ze ja mam jedna partnerke , a niektore kobiety lubia sie bzykac i dawac d .. na prawo i lewo ? Czyzby mają mokro na widok kazdego ?

Gość marjoi
straciłem prawictwo w wieku 24 lat . W tym wieku wiekszosc kobiet nie jest dziewicami . WIec kto mniej panuje nad popedem ? Wiadomo ze kobiety . Erekcja nie ma nic wspolnego z ochotą na seks .

Gość nvb
masz juz swoja odpowiedz na pytania , zgadzam sie z przedmówcami nie wsadzaj wszystkiego do jednego worka , nie kazda kobieta jest taka oddana jak piszesz

Gość paulinaaaaaaa
nie uogólniaj? Ale ja nie uogólniam. Dzięlę tylko na kobietę i mężczyznę. Zastanawiam się, czy na to, że mi przykro ma wpływ kultura, a której jestem wychowana jako kobieta? może gdybym wiedziala od zawsze, to nie miałabym z tym problemów... byłoby to dla mnie tak naturalne jak dla Was..

Gość paulinaaaaaaa
chłopcy, pragnę zwrócić uwagę, że żadna babka się tutaj nie wypowiedziała...

Gość marjoi
moze po prostu nie wiesz ze jakby facetowi nie stawał na widok kobiety to juz dawno by ludzi na ziemi nie było :)

Gość nvb
Według autorki to tylko my mamy wieksze sklonosci do seksu i zdrady ale prawda jest taka ze dziewczyny zazwyczaj s zybciej zaczynaja i to na prawo i lewo ,wpierw robia pozniej pytyaja sie chlopaka czy bedzie z nimi na stale , a pozniej taka placze ze wykorzystana

Gość marjoi
zobaczymy czy uda ci sie wytrzymac z dziewictwem do 24 roku zycia . JA potrafiłem czekac na miłosc .

Gość nvb
chesz wiedziec czemu zadna kobieta tu sie wypowiedziala , moze nie chce taka tracic czasu na przemyslenia dziewczynki :P ktora osadza kadzego faceta za erekcje

Gość paulinaaaaaaa
mam niestety ponad 24 lata. Jestem pieprzoną (dosłownie i w przenosni) idealistką. Czyli takim dzieciakiem trochę...

Gość marjoi
dokładnie kobiety sie tłumaczą miłoscia , ze robia to tylko z milosci itd.. Wiadomo ze daj d... Znam laski ktore straciły dziewictwo w wieku 17 lat a potem znalzly sobie kolejnego . Ostatnio laska mi proponowała seks i dziwiła sie ze facet moze nie chciec . One sa dziwne .

Gość nvb
teraz to załamka masz 24 lata i pytasz sie "czy gdy facet kocha kobiete to dostaje erekcji na widok innej ????

Gość marjoi
kiedys była laska na imprezie ktorej wystarczyło jedno piwo i chodziła do kazdego z facetow po pokojach pytajac o łózko , nikt jej nie chcial przeleciec i potem miała złą opinie w szkole .

Gość paulinaaaaaaa
jestem nimfomanka

Gość nvb
Teraz to wogóle można zobaczyc ciekawe rzeczy,chocby na tym forum n pisala dziewczyna co miala chyba z 15 lat i plakala ze jest dziewica :P

Gość paulinaaaaaaa
nvb, mam więcej niż 24. Ale juz się nie załamuj tak, ja za Ciebie o siebie martwię się dużo bardziej. Powtórzę - jestem idealistką. Chciałam się tylko upewnić.

Gość marjoi
kobiety cos sie tam tłumaczą miłoscią , a wiadomo co robią i jak szybkie są .Takie z nich dziewice jak Britney albo jej siostra ktora zaszłą w ciaze w wieku 16 lat . W wieku 16 lat to ja nawet nie chciałem miec dziewczyny , ale kobiety chyba szybciej dojrzewają . Potem sie dziwią ze faceci wolą dziewice na żone .

Gość marjoi
ja nie uprawiam seksu jak kogos nie kocham , a erekcja nie ma nic wspolnego z ochotą na seks .

Gość tak to prawda
od erekcji do seksu jeszcze daleeeeeeeeeeka droga

Gość rotfl hahaha
Powtórzę - jestem idealistką\\ znalem taka jedna idealistke.. mowila takie piekne rzeczy a po jakims czasie okazalo sie jaka naprawde jest.. jestes kobieta.. nie mozna Ci wierzyc.. jak nie mozna zagwarantowac ze facetowi nie stanie na widok innej.. w przypadku kobiet naturalne jest klamac i pieprzyc farmazony

Gość rotfl hahaha
Chciałam się tylko upewnić. chcialas sie upewnic to tez nie zwracalas uwagi na tych co napisali ze im nie staje.. zmądrzej kobieto

Gość rotfl hahaha
z tego co piszesz wnioskuje ze masz 15 lat

Gość rotfl hahaha
i trzeba umiec dyskutowac.. wysliuchac kazdego a nie tylko tych, ktorzy pasuja do Twojej opini..

Gość paulinaaaaaaa
rolf, gdzie na poważnie padła odp., że nie staje facetowi na widok innej, gdy jest zakochany?