Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata999

Przedłużanie rzęs

Polecane posty

Gość Agata999

Dałam się namówić na trwałe przedłużanie rzęs i jestem mega szczęśliwa! Wybrałam firmę Nouveau Lashes bo ich rzęsy doklejane są na całej długości i mają mega głęboki czarny kolor! Nie sądziłam, że moje oczy mogą się tak zmienić! Efekt- oszałamiajacy~! No i ten komfort... zero uzywania od tego czasu tuszu! Rano wstaje i wyglądam świetnie. Tylko puder, roz i lece do pracy. Polecam ten zabieg wszystkim :) Oczywiscie o ile profesjonalnie wykonany... :):) Moze nie tani ale wart swojej ceny:)

Gość Agata999
No i owszem po 3 tygodniach chodze na uzupełnianie :) Trwa to godzinke i koszt juz nie taki wielki bo od 100 do 150 zl . Nie wrocilabym juz nigdy do uzywania tuszy! Makabreska. Teraz czuje sie wolna i bezpieczna (zero rozmazanych czarnych plam) co by sie nie dzialo moje oczy wygladaja perfekcyjnie dzieki pieknym dlugim gestym i nie rzozmazujacym sie rzesa:):) Zel na paznokciach tez uzupelniasz co ok 3-4 tygodnie i trwa to dokladnie tyle samo a nwet nie wiem czy zel nie dluzej.

Gość fionaa38
Ja tez robie:) I rowniez nie wyobrazam sobie jak moglam do tej pory meczyc sie z tuszem

Gość Mirrabelllka
JA TEŻ!!!! jestem uzależniona od rzęs, a robie Great Lashes Alessandro są CUDOWNE!!

Gość Agata 999 a możesz
wkleić fotkę swoich oczu?:)

Gość elekl
a ile kosztuje??

Gość karolina4892
O właśnie ile kosztuje??? Też mi się to podoba,cały czas się zastanawiam czy warto ,gdzieś czytałam że to niszczy własne rzęsy czy to prawda?

Gość Agata999
Nie niszczy = w ogole! Poczytajcie sobie na stronce www.claire.com.pl

Gość pielegnuj.pl
Witam, pracuję na rzęsach firmy Lash Perfect i jestem również bardzo zadowolona. Kurs przeszłam w tamtym roku, moje umiejętności poparte są certyfikatem... Zabieg wykonuję u siebie w domu (koszty otwarcia lub wynajęcia jakiegoś swojego miejsca jest troszkę przerażająca na chwilę obecną :) tak więc pracuję w domu-Warszawa). Chętne Panie zapraszam do siebie na zjawiskowe rzęsy po promocyjnej cenie do 13.lutego 2009 r. :) Odpisuje na wszystkie maile... Pozdrawiam i ZAPRASZAM :) Marta

Gość Irena Caspa
www.caspa-studiourody.pl Zapraszam do mojego Studio Urody w Gliwicach na ulicy Architektów 288 Oferujemy Stylizację paznokci ( Tipsy żelowe , manicure , pedicure , zdobienia , parafina....itd.) Zageszczanie rzęs metodą Nouveau Lashes Mikrodermabrazja Masaże rehabilitacyjne Masaże dzwiękiem Pełna oferta usług kosmetycznych oferowanych w Caspa - Studio Urody dostępna jest na stronie : www.caspa-studiourody.pl Serdecznie zapraszam Irena