Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ile zarabia osoba

Ile zarabia osoba BEZ MATURY

Polecane posty

Gość po laczki
chodzi o zazdrosc, jak widac panienka sciagnela na maturze co sie dalo dostala papierek a teraz zal jej doopsko sciska ze ktos moze byc busytrzejszy niz ona bez matury jakby matura byla jakims wyznacznikiem czegokolwiek :O

Gość ggggggggg
poza tym za mało widocznie w nią wierzysz - maturę kupiła/załatwiła, pracę załatwiła po znajomości, teraz studiuje prawo pewnie też zdajac egzaminy "po znajomości" albo przez łąpówki, taak?? nie przesadzaj.... widocznie się dziewczyna wzieła za siebie

Gość Ile zarabia osoba
1) ona robi bledy ortograficzne nawet w slowie "kura" czy "liceum". W III klasie LO napisala "liceom" - to zostalo do dzi szkolna legenda 2)nie ja mowie,ze prace zalatwila po znajomosci tylko ona sama sie chwalila,ze ja kolezanka "wkrecila do zajebistej roboty" 3)10 tal mieszkala za granica,wraca , pracuje w jakims sklepie i pilnie uczy sie (po dziesieciu latach!!!) do matury? No prosze Cie !

Gość Ile zarabia osoba
A ezaminow chyba wiele nie zdala skoro drugi rok robi pierwszy rok,co?

Gość ggggggggg
gdyby na prawdę była taka beznadziejna to zaraz by z tej pracy wyleciała, nie bój się....

Gość pewna siebie
A Ty za kogo się uważasz? Czy osiągnęłas chociaż w połowie to co ona??Idź i jej pogratuluj zazdrośnico jedna

Gość Ile zarabia osoba
Niby czego mam jej pogratulowac? Ma 32 lata,jest rozwodka,tanczyla na rurze,kupila mature,nie ma dzieci ani nawet kota...Bronicie takich nieukow i cwaniakow a potem jak musicie cos zalatwic w urzedzie to dziwicie sie ze nie jest latwo!Jasne,ze nie jest!Kto tam pracuje????!!!!

Gość ggggggggg
ja nikogo nie bronię, ale nie mam podstaw twierdzić że ona jest niekukiem i cwaniakiem. widać że jesteś zazdrosna i nieobiektywna

Gość samaEwusia-lat44
ojej,prezydenta Polski po skończonej zawodówce mielismy,aty sie czepiasz ze ktos bez matury w ministerstwie pracuje.nie tylko wykształcenie jest ważne,ale oczytanie,kontakt z ludzmi,znajomosci,troche szczęscia,i...znależc sie w odpowiednim momencie w odpowiednim miejscu o odpowiedniej godzinie.a co powiesz ze szukaja sprzątaczek do firm i trzeba przesłac zdjęcie całej sylwetki,bo pracodawca pisze ze owa ''ONA''musi sie prezentowac.

Gość Samoukiem
Umiejętności matoły, charyzma, osobowość, uroda, a nie tylko papiery ciołki. Znam kilka osób bez matury- świetnie zarabiające, zdolne, pewne siebie i szczęśliwie, nie jesten matoł po studiach mógłby im pozazdrościć.

Gość Zawiścią tylko stracisz
Tobey Maquire nie ma matury i wiele innych zdolnych gwiazd, projektantow, artystow, piosenkarzy. ludzi :) Jak sie ma talent i jest sie inteligentnym to nie trzeba miec papierow Ja zarabiam duzo, mature zrobilem rok temu, wczesniej nie bylo mozliwosci, teraz studia wieczorowe na dobrym uniwerku i smieje sie z waszych opinii Niezaradni, zakompleksieni, zazdrosni frustraci :) Slepi do tego, od dawna wiadomo ze papier to nie wszystko

Gość artiiiiiik
ale jestescie zalosni, co wy myslicie ze praca w ministerstwie to cos bardzo dobrego?? a po 2 jak tak jej zazdroscisz to sama postaraj sie o prace w tym ministerstwie a i jeszcze zeby objac tam jakies stanowisko nawet po znajomosci musiala spelnic jakies wymogi wiec nie sadze ze pracuje tam bez uprawnien.