Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marchewka999

JAK SZYBKO ROSNIE NIEMOWLE..????

Polecane posty

Gość Marchewka999

Niedlugo rodze i nie wiem ile ubranek mam kupic w takim rozmiarze jak 0-3 miesiecy,bo nie wiem jak niemowle szybko rosnie??? A w pozniejszych miesiacach np.3-6 albo 6-9m ?? na jak dlugo wam straczaly??

0-3 starcza tak do 5 miesiaca, o ile nie sa swietne gatunkowo, bo te \"swietne gatunkowo\" nie rozciagaja sie i tym samym nie \"rosna z dzieckiem\" ;) ogolnie wszystkie ubranka starcza na jakies 2 miesiace dluzej niz sa przewidziane, ale to jeszcze zalezy od firmy, bo jedne zawyzaja, inne zawyzaja rozmiary.

rośnie strasznie szybko, ja kupowałam wszystko na 62-68 i 3 m-ce pochodził a urodził się nieduży 52cm. Kupuj większe, zagniesz rękawek i dłużej pochodzi a tak: ubierzesz 2 razy i za małe będzie! Myślałam że jak młody skończy 9 m-cy to trochę przystopuje z rośnięciem ale on ani o tym myśli. Mamy 10,5 m-ca i ubieramy ubranka na 80 ale teraz kupuję już wszystko na 86cm. A on rośnie i rośnie!

Gość Marchewka999
Myslalam o ubtankach z firmy NEXT bo sa sliczne i slyszalam ze dobre gatunkowo-wiec pewnie sie nie rozciagaja tak szybko.Sa dosc drogie wiec nie chce tez wydac fortuny i kupowac za duzo,zeby mi potem nie lezaly.

u mnie 0-3 starczyly na pierwszy misiac. z 3-6 tez już wyrasta i kupujemy już 6-9... maly ma 2 miesiace... dzieci sa rózne. corcia byla tak malusia ze pierwszy miesiac nosila rozmia 50 dla wczesniaczków.

to zależy też dużo od wzrostu rodziców :) Jeśli chodzi o Next to ciuszki są śliczne ale ja dla takiego maleństwa nie kupowałabym takich drogich bo maleństwo leży, ewentualnie na spacerek we wózku leżąco idzie. No i sprzedać takie "maleństwa" to ciężko potem bo każdy dla noworodka chce raczej nowe. Co innego jak już dzieciak siedzi, chodzi, wtedy warto wydać więcej, bo i łatwiej odsprzedać. Tak myślę

Gość Marchewka999
Karola 27 zgodze sie tez z Toba,dlatego tez wlasnie pytam? Chcialabym sprawic mojemu szkrabowi cos ladnego,wkoncu to moje pierwsze dziecko.Wiekszosc chyba pokupie w wiekszych rozmiarach,bo akurat teraz mam taka mozliwosc zakupow(przebywam za granica)ale niedlugo wracam spowrotem do Polski. chcialabym zrobic zakupy tutaj,nawet na pozniejsze miesiace,tylko nie wiem ile tych cudeniek kupic.

no, jak masz możliwość to kup bo też bym kupiła :) tylko radzę pamiętać o porach roku :) żeby się nie rozminąć :)

Gość Marchewka999
Wiem wiem,tez o tym pomyslalam,zeby nie kupowac czegos co mi sie nie przyda o tej porze roku.Ale jak bede chciala kupiccos na 3-6 albo 6-9 miesiecy to musze juz pomyslec o letniej pogodzie,chco czasem lato w Polsce tez bywa chlodne,a wiadomo ze dziecko musi byc cieplo ubrane:-)