Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ejoj

Drogie kobiety - POMOCY

Polecane posty

Gość Ejoj

Witam.. moze ktos bedzie mial pomysl.. 5miesiecy temu "zdobylem" kobiete swoich marzen.. tzn ona mnie zdobyla..przez ponad dwa miesiace bylem mniej wiecej taki jak dzis przeczytalem ze powinno sie byc ciagle.. jednak w momenci kiedy ja pokochalem juz parawde itd, zaczalem skakac nad nia, pantoflowac.. przegialem jednym slowem, i to bardzo duzo..dalem jej za duzo,gdy sie fochowala zachowywalem sie jak pizda nie facet,jednak miala zupelnie inaczej niz miala w innych zwiazkach, miala wszystko..bylem poprostu za blisko, za czesto sie widzielismy chyba, za powazne tematy.. zanikla przebojowosc..i po 5 miesiacach z dnia na dzien stwierdzila ze to jednak zauroczenie(?) stwierdzila ze kocha tam swojego bylego choc wie ze do niego nie wroci.. i ze mna tez nie bedzie i nie bedzie z nikim bo..nie potrafi.. bo on jest w jej sercu..najpierw chciala sie odseparowac, jak debil latalem za nia i robilem glupoty, zamiast zachowywac sie taki jak bylem zanim ja poznalem, tak jak jest np opisane na stronie. Po kilku awanturach z jej strony itd, przytulila sie, pozalowala i zostalismy przyjaciolmi, widac ze zalezy jej na znajomosci, widzimy sie znowu czesto,sama pisze,dzwoni.. zawsze sama znajdzie pretekst aby sie przytulic itd, ale podkresla ze nie wrocimy do siebie juz..obiecalem jej ze do niczego nie bede dazyc i w ogole, nie robie tego..wiem ze przezyla ze mna wiele najcudowniejszych chwil w swoim zyciu, bo o to sie staralem i sama to powiedziala ostatnio i mi i swoim rodzicom i jeszcze kilku osobom.. tu jest moje pytanie.. co zrobic aby znow mnie pokochala, zauroczyla sie? dokladniej jak sprawic aby nie myslala w kategoriach nie wyszlo itd, tylko tak jak by mnie znowu poznawala, aby dala sama sobie szanse na to i mi w ten sposob umozliwila wnikniecie w jej serce i umysl tak gleboko jak tylko mozna.. nie moge jej dac znac po sobie ze mi zalezy i ze tego chce..bo obiecalem jej ze do niczego nie bede dazyl.. jak dazylem to tylko sie psulo bardziej.. pomozcie prosze czlowiek jednak zachowuje sie glupio jak jest zakochany i wpada w pulapki:/ Bardzo mi na niej zalezy i zrobie wszystko, tylko potrzebuje pomocy, dobrych rad

Gość za długie

Gość przerażona własną głupotą
udawaj obojętność, niektórzy sa po prostu typami zdobywców i nudzą się swoją zdobyczą jak już ją posiądą