Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gatta-Matta1100

Pomocy!!! Kobiece sprawy...

Polecane posty

Gość Gatta-Matta1100

Witam Was dziewczyny. Mam pewien problem i prosze Was o rade. Od jakiegos czasu a konkretnie od pewnej nocy mam problem z sikaniem, strasznie mnie to boli. Obudziłam sie pewniej nocy i nie mogłam wytrzymać z bólu, wysikałam sie jakoś, ale pózniej bylo tylko gorzej. Nie mogłam spać już wogle. Po paru godzinach przeszło ale jak tylko mam pełny pęcherz to umieram... Jak sikam to jest ok, przy koncu juz nie moge wytrzymać z bólu a pózniej jest juz tylko gorzej i tak w kółko. Troche \"tam\" spuchłam. Miałam kiedyś grzybice ale to co mam teraz inaczej się objawia, tzn nie mam żadnych dziwnych upławów, tylko cholernie boli. Pomóżcie mi, prosze Was bo nie dam rady nawet na studia chodzić!

Gość ciekawska82
albo przeziebilas pecherz albo masz problem z jajnikami. stawiam na to 2

Gość zapalenie cewki moczowej
do lekarza po antybiotyk marsz, zanim przejdzie ci na pęcherz i nerki, wtedy będziesz wyć z bólu, nie zwlekaj,będzie tylko gorzej.

Gość Gatta-Matta1100
Dzięki za taką szybką odpowiedz. Można na Was liczyć... Powiedzcie mi jeszcze tylko czy jest możliwe coś takiego jak uczulenie na latex ? Bo mam takie wrażenie ze to mi się nawraca jakiś czas po tym jak się kochamy z moim chłopakiem. Tyle że wcześniej tak się nie działo.

Gość yyyy....
Lekarz stwierdzi, czy to od lateksu. Zaginaj błyskawicznie, bo zaraz weekend. Rozpocznij leczenie natychmiast, żeby Ci się coś w nery nie stalo, bo.... no sama wiesz. :O

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaaa
na wszelki wypadel lykaj duzo witaminy C, zurawine, urosept, rob cieple oklady

Pij bardzo dużo, woda mineralna niegazowana najlepsza, wypłukuje bakterie. Też tak miałam, ale u mnie to było zapalenie pęcherza.

Gość Gatta-Matta1100
Mam wrażenie że im częściej chodze siku tym bardziej mnie boli i szczypie, dlatego teraz musze przeczekać ten ból i dojechać jakoś na wykłady a potem jakoś do lekarza...

Gość Gatta-Matta1100
A nie znacie może jakiegoś leku na teraz ? Tzn takiego bez recepty i który pomógłby mi wytrzymać na zajęciach ?

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaaa
urosept, nospa jezeli to pecherz cie boli, a na jajniki to w sumie tez nospa pomaga! wez duzo i moze cie przestanie

Współczuję. Idż do apteki i poproś, może ktos się zlituje i da Ci np. takie żółte tabletki, bierze sie najpierw dawkę zwiększoną, a potem co kilka godzin (Furagin, czy jakoś tak).

furagin jest na recepte. A może dlatego Cię boli bo masz piasek na nerkach i schodzi Ci, ja tak miałam, pomaga mi picie wody mineralnej z cytryną. Powodzenia