Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabkkkkkoooooooo

Posciel dla dziecka od sweet baby

Polecane posty

Gość Gabkkkkkoooooooo

Hej mamuski czy ktoras z was kupila ta posciel, jaki gatunek, czy kolory nie roznia sie za bardzo od tych ukazanych na zdjeciach. Mysle nad zielonym, ale zastanawiam sie czy ten kolor nie bedzie za zimy, bo nie lubie zimnej zieleni (na fotce wyglada spoko ale czy taki jest w rzeczywistosci). http://www.allegro.pl/item481634227_my_sweet_baby_12_cz_120x90_tiul_serca_imie_gratis.html

Gość Marchewka999
Posciel jest sliczna i mysle ze warta kupienia,tylko troszke droga:-(

Gość Gabkkkkkoooooooo
Sporo zaoszczedzilam na wozku, sporo rzeczy dostalam wiec nie jest mi szkoda, gdybym musiala kupic cala wyprawke to kupilabym cos tanszego.

Gość dziwna sprawa
Sliczna ta posciel ale dla mnie za droga :( jak cie stac to kupuj maluszek bedzie w tym cudny :)

Gość ładna jest ale
zobacz jeszcze z ferettiego.polecam,wspaniala w utrzymaniu.

Gość wrzątek
spoko jest, ale jedynie w kolorze kremowym reszta jakaś taka jarmarczna

Gość Marchewka999
Mi tez sie podoba tylko w kremowym kolorze,i mozna kupic nawet nie znajac jeszcze plci:-)

Gość Gabkkkkkoooooooo
Mi sie juz przejadly te misie bocianki i kaczuszki tak pstrokate az glowa boli. Bylam juz zdecydowana na zielen ale teraz mam namieszane w glowie, prawdobodobnie bedzie dziewczynka i wydaje mi sie ze zielen pasuje tak dla chlopca jak i dziewczynki.

Ja kupiłam i bardzo polecam. Jakość jest bardzo dobra. Obszycie równiez. Ja mam "piaskowe misie", w komplecie 3 częściowym i ten worek na pampersy. Juz wszystko poprane przed przyjsciem Maluszka. Czeka sie 7 dni zanim wyśla, bo to jest firma, ktora szyje na zamówienie. Aaaa, i Misie nie miały poucinanych głów :P co świadzy o starannosci wynonania :)