Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinoccio

Chyba jestem trochę zazdrosny

Polecane posty

Gość pinoccio

Bo jak moja dziewczyna idzie gdzieś na miasto z koleżankami to obawiam się sytuacji że jakiś koleś może ją zacząć podrywać. Zaufanie jest, ale sam fakt że jakiś koleś może robić podchody do niej wkurza mnie niesamowicie. Oczywiście nie daję tego poznać po sobie. Powiecie, że taki koleś może pojawić się wszędzie, w sklepie, na ulicy, w pracy ale to jednak miejsca o dużo mniejszym prawdopodobieństwie niż jakieś disco czy klub.

Gość iiiiiiiikaaa
taki koleś może pojawić się wszędzie, w sklepie, na ulicy, w pracy ale to jednak miejsca o dużo mniejszym prawdopodobieństwie niż jakieś disco czy klub.

hehe Dobrze,że mnie nie znasz. Czasami,aż mi szkoda jakiegoś chłopaka jak idzie z dziewczyną a ona się do mnie dyskretnie uśmiecha,a co dopiero jak jest sama lub z koleżankami:classic_cool:

Gość pinoccio
Bardzo śmieszne :)

Gość iiiiiiiikaaa
pinokio sam chciałeś :D

Gość iiiiiiiikaaa
Ja wiem najlepiej --------> bo baby to ch*uje

Gość do ja wiem najlepiej
Pewnie uśmiechają się do ciebie bo mają bekę ze stuleja a ty po później szarpiesz skórę pod pamięciówę z tego :classic_cool:

hehe Wiedziałem,że znajdzie się ktoś miej urodziwy z takim tekstem. Pewnie nie potrafisz znależć dziewczyny ,więc się mścisz w ten sposób:classic_cool: Ale to nie twoja wina nie każdy musi być przystojny.

Gość foerfief
Odpusc sobie gosciu, nie ma co myslec o tym: odpusc=olej a wyjdziesz na tym najlepiej, wiem co mowie.

Gość do ja wiem najlepiej
To chyba raczej ty swoja niemoc w realu odreagowujesz na forum 🖐️

Gość ale ja wiem najlepiej wcale
nie jestes przystojny :o to w ogółe niemozliwe, ze sie kots do Ciebie usmiecha :o

widzialam Twoje zdjecie, co prawda za zaklejonymi oczami, ale i tak na serio twierdze, ze jest nawet poznizje przecietnej :o

raczej Ty patrzysz przez różowe okulary:) no ale nic, niech Ci to sluży, ale coraz mnie kafeteriuszy Ci w te brednie uwerzy. staje sie to zalosne..

raczej Ty patrzysz przez różowe okulary no ale nic, niech Ci to sluży, ale coraz mnie kafeteriuszy Ci w te brednie uwerzy. staje sie to zalosne.. No,nie wiem czy ja patrze przez różowe okulary,czy raczej dziewczyna z którą sie spotykam i wszystkie poprzednie:classic_cool: :D