Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak on to robi

KOCHAM PODSZYWACZA! Fan Club

Polecane posty

Gość jak on to robi

skąd on bierze te teksty??? za każdym razem sa lepsze!!Ktos do mnie dołączy kto tez go kocha

Gość do yyyy....
Mamy go w dupie

Gość mamaminusa
dobra zapisuje sie w ciemno

Gość .Uno.
podszywaczy jest wielu. daj linka do tematu

w/g mnie jego teksty są super w sumie nie sa aż tak bardzo ordynarne i obraźliwe:)zapisuję sie:)

Gość Doktor Pomrukiwacz
? Co to za głupota? Tu jest masa podszywaczy. Nawet większość czarnych nicków czasem się podszywa.

ale ten kto czyta cafe na bieżąco wie,ze jest jeden ze swoim specyficznym stylem pisania:) i o tego nam własnie chodzi

Gość .Uno.
ten, co pisze takie rozbudowane historyjki?:P

Gość Doktor Pomrukiwacz
na ten przykład ja podszywam sie pod samego siebie by wzbudzic w sobie porzadanie

no dokładnie ten od historyjek. ciężko go podrobić. Ale jego obecność na kafe wiele wnosi:) najczesciej pojawia sie tam gdzie toczy sie jakas jalowa dyskusja.

Gość Doktor Pomrukiwacz
agawa1977 (agawa28@tlen.pl) ale ten kto czyta cafe na bieżąco wie,ze jest jeden ze swoim specyficznym stylem pisania i o tego nam własnie chodzi NIe ma. To są teksty powielane z F23.

Gość jak on to robi
kiedy juz słońce wzejdzie za szare jesienne chmury wchodze po cichu do kuchni niczym makaka w czasie łowów, lekko postękując, aby mój mysliwski krok był bardziej prawdopodobny...wyciagam zspod zlewu najbardziej zepsute marchewki, które zaczęły puszczac juz nowy formy zycia owijam głowę folia aluminiową a na ramiona wciagam rękawy do pieczenia w takim stroju sadzam po koleji marchewki w wannie siadam przed nimi puszczam wodę z prysznica i udaję, że lecę z moją armią kosmitów wśród deszczu meteorytów sterując przy tym kurkami wyobrazam sobie, że nawiązuje łączność z nasza planetą ytonk

Gość mamaminusa
w sumie załuje ze to nie facet:)

Gość mamaminusa
doktor pomrukiwacz zazdrosny:)

W każdy poniedziałek o godzinie 18.00 wchodzę po cichu do bledronki z plecakiem na plecach. Przyczajam się za regałem z mlekiem i tam wyciagam z plecaka stare prześcieradło, które zaczepiam do dwóch kijków od szczotek, któe były w promocji z 5.99 tak przygotowana konstrukcję mocuje do wózka, do którego wsiadam, zakładając na głowę rondel, który podebrałam babci z kuchni. W moim pojezdzie staje przed wentylatorem i czekam az pęd powietrza zacznie pchac mnie do przodu. Kiedy juz tak jade i mijem półki z zupkami błyskawicznymi wstaje w wózku i zaczynam salutowac pracownikom rozładowującym palety z kapusta pekińską. Czuję się wtedy jak admirał przybijający do portu z działań wojennych ten znalazłam przed chwilą

Gość Doktor Pomrukiwacz.
kupuje w biedronce zgrzewkę mentosów które skrupulatnie nawlekam na dratwę ukradziona na zajęciach z hafciarstwa w Płockim Domu Kultury.Następnie wystawiam je na allegro jako jadalne naszyjniki sygnowane przez samego Tomasza Jacykowa

Gość podszywacz jest najlepszy
ja bym myslała 2 dni a nic takiego bym nie wymysliła

z natchnionym wyrazem krocza podczołguję się ostrożnie pod sklep spożywczo-przemysłowy w Pajęcznie i zalegam niedaleko wejścia, wygrzewając się w słońcu niczym zdegenerowany krokodyl nilowy z wykształceniem licencjackim :classic_cool:

to zajebiste Gdy nad biebrzańskimi rozlewiskami zapanuje poranna mgła wychodzę z namiotu rozbitego tuż przy torfowisku im. Jolanty Senyszyn i założywszy kubrak góralski nabyty drogą kupna na straganie Jontka Byrdzi Twyrdzi Gąsienicy, aplikuję w nasmarowany łojem borsuczym odbyt łopatę do węgla i zanurzam się w otchłań bagien symulując gotową do godów samicę bobra.

Gość ANIELA 19
chyba Joanny Senyszyn...