Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20-letnia cicha woda

Przez 20 lat nie miałam chłopaka - a gdy już się pojawił, to pojawił się problem

Polecane posty

... to się zepsułam :( Były dni, że nie radziłam sobie z popędem, ale wtedy starałam się jakoś ten czas zająć. Masturbacją się brzydzę. I wreszcie w wieku 20 lat poznałam mojego pierwszego chłopaka. Na początku bałam się zbliżeń, bo nie wiedziałam do końca co i jak... Ale gdy powoli się tego już nauczyłam, zaczęłam czuć, że nie tylko ja chcę petingu, nie wzbraniałam się przed rozbieraniem, wręcz zaczęłam nalegać :( A to wszystko... trwało trochę niż miesiąc... Teraz bardzo mi z tym źle. Oczywiście, do seksu nie doszło, nie jestem gotowa. Ale... teraz czuję znowu, bez przerwy taki silny popęd... :( Czy ja jestem niewyżyta? Czy to jest kwestia mojego temperamentu? Spotykam się teraz z kolejnym chłopakiem i boję się siebie... Że nie będę na tyle czysta, na ile chcę być :(

Gość rfrgr
poproś o chirurgiczne usunięcie łechtaczki to powinno usunąć twój poważny i przykry problem

Problem jest poważny :( Chyba nie radzę sobie ze swoją seksualnością :(

Nie chcę jeszcze seksu.

Były dni, że nie radziłam sobie z popędem, ale wtedy starałam się jakoś ten czas zająć. Masturbacją się brzydzę. - jak tego dokonałaś? :D bo ja nie wiem jak można sobie radzić bez masturbacji... chyba zimny kubeł wody na głowę... A tak poza tym to ja nie rozumiem w czym tkwi problem? Jak nie jesteś gotowa to nie, proste, nikt Cię nie zmusi. \"Ale gdy powoli się tego już nauczyłam, zaczęłam czuć, że nie tylko ja chcę petingu\" - czyli zauważyłaś że Twój partner tez tego oczekuje ale Ty nie jesteś w stanie mu tego dać? \"Ale... teraz czuję znowu, bez przerwy taki silny popęd... \" no albo albo... Chcesz seksu to to robisz, nie chcesz to nic nie robisz... Nie widzę żadnego problemu.

W takim razie Cię nie rozumiem. To chcesz tego seksu czy nie chcesz? :D Teraz to nie problem pójść do ginekologa i poprosić o odpowiednie zabezpieczenie. Dziewictwo nie ma dużego znaczenia w obecnych czasach...

Bo może chcę, ale nie wolno... Za młodam...

Dla mnie dziewictwo ma bardzo duże znaczenie.

chcesz ale się boisz stopuje cie twoje wew. przekonanie. 20 lat to w sam raz

Gość .mloda
za mloda,hee... :] w tym wieku?

20 lat to jeszcze za wcześnie. Chodzi mi o rozwiązanie problemu bez seksu... Marzyło mi się zawsze czekanie z tym do ślubu. Teraz mam problem. Wiecie, nie wszystkie atrakcyjne dziewczyny są rozwiązłe. Mam żelazne zasady i chcę się ich trzymać.

A może to to, że on mnie nie szanował i na początku możnaby stwierdzić że zmuszał i posuwał się za daleko? Nauczył mnie tego :(

Typowa kobieta. Ogranicza sie jakimis pseudozasadami wzietymi z kosmosu. PO JAKI CH...J TO ROBISZ??!!?? Po co sie oszukujesz ze nie jestes gotowa ... skoro masz taki poped to znaczy ZE JESTES GOTOWA i po co sie powstrzymywac?? Dlaczego kobiety same stawiaja sobie bariery? Nie tylko w sferze seksu, ale w wielu innych. Po co to robicie? Na sile sobie utrudniacie zycie...

Gość .mloda
to zacznij grac w karty albo ukladaj puzzle ;p

To ja mam taką radę - zacznij traktować seks jak coś NORMALNEGO a nie jak grzech! jeśli jesteś tak wierząca to po prostu zignoruj te chore nakazy kościoła. Na świecie jest wiele wierzących, którzy uprawiają seks bo nie są aż tak ociemniali by słuchać pieprzenia księży. To nie z nimi się kochasz a ze swoim facetem. 20 lat to mało?? To co chcesz czekać do 30? No wybacz...

skoro tak uważasz i masz zamiar czekać z seksem do ślubu to o co ci chodzi ? obwiniasz się za swoje odczucia ? skąd bedziesz wiedziała że seks po ślubie da ci to czego oczekujesz ? partner może ci nie odpowiadać ? "Kupisz kotka w worku ?" bo zasady ?

A co gdybym zaszła w ciążę? Już przez te głupie zabawy raz się wystraszyłam, okres mi się spóźniał... Nie przeżyłabym tego. Jeszcze nie teraz :(

Gość ofer ma
ja też się brzydzę masturbacją. ale ponieważ jestem dosyć obrzydliwy jako całość więc jakoś to leci.

A co gdybym zaszła w ciążę? Już przez te głupie zabawy raz się wystraszyłam, okres mi się spóźniał... Takie problemy to mają nastolatki. A z Ciebie już stara baba to powinnaś wiedzieć, że są skuteczne zabezpieczenia!

Gość DKMG
to mam propozycję tłum to w sobie i zobaczysz co będzie dalej buhahahahaha współczucia dla przyszłego męża:P

A przez petting to nie można zajść w ciążę. No chyba, że facet spermę Ci palcem do pochwy włoży albo spuści się na brzuchu i to spłynie w dół. Były takie przypadki w klinice

Gość .mloda
dziwna dziewczyna z Ciebie...akurat jestem w Twoim wieku i nie boje sie robic tego ze swoim chlopakiem i nie uwazam tego za cos zlego;] to ksieza wymyslaja jakies glupie zasady;p

Oj dajcie spokój, wiadomo, że tak. Nie potrafię tego zrobić. Rodzina, to jak zostałam wychowana, nie potrafię...

To kiepskie dostałaś wychowanie. Rodzice nie powinni wpajać dzieciom zasad, według których seks jest zły i tym bardziej nie mogą zabraniać im się kochać! Każdy ma prawo sam zadecydować kiedy to zrobi. Właśnie przez takich rodziców laski wpadają bo nie znają się na zabezpieczeniach albo wychodzą za mąż w dziewictwie i później się żalą bo jest im źle z mężem w łóżku.