Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnasmutny

monotonnia w związku prosze o pomysły

Polecane posty

Gość smutnasmutny

jesteśmy ze soba 3 lata troszke nasz związek wpadł w monotonnośc praca,dom,praca,dom i tak non stop w kółko :( Jeżeli któraś z was ma tak samo to piszcie jak sobie z tym radzicie ? co robicie w weekend zeby się pobawić zbliżyć do siebie naprawić uczucia ? prosze o odpowiedzi

Wybierzcie się razem na wycieczkę :). Choćby na weekend. Ja i mój chłopak nigdy się ze sobą nie nudzimy bo bardzo często chodzimy do kina, na kolacje do restauracji, odwiedzamy galerie, zwiedzamy :)

Gość DKMG
proponuję taniec z policzkowaniem rybami

Gość nie siedź na kafe
trudno radzic , gdy nie zna sie Waszych pasji, upodobań myślę, ze poiwnniscie podobnie jak wyzej dziewczyny radzą znależć wspolną pasje , chociazby rower , muzyka czy teatr starajcie się planowac weekend , jakas wycieczka, kino , wyjscie do znajomych , do pubu , moze jakies przeróbki w domu , większe zakupy , coś co Was ożywi i spowoduje, ze na wekend będziecie czekac z utęsknieniem :)

Gość smutnasmutny
wlasnie my mieszkamy juz razem od 2 lat jestesmy malzenstwem, wypady do kinna, wycieczki,nie pomagaja:( myslalam o czym zwariowanym zeby sie troszke wyszalec, zapomniec o codziennosci itd. ...

Gość nie siedź na kafe
to moze dzieciątko ? :P swiat przwróci Wam do góry nogami :)

Gość DKMG
ja już wyraziłem swoją opinie:P a poważnie to jak nie macie pomysłu po 2 latach to już wam źle wróży

W takim razie proponuję: 1. Włamać się do uczelnianego prosektorium i pooglądać okazy :D 2. Wytarzać się w liściach jesiennych w parku miejskim o północy i oglądać potem gwiazdy :D 3. Wypaciać się ptysiami po twarzach :D 4. Złamać wszystkie przepisy ruchu drogowego samochodem i zwiać policji :D

Gość DKMG
Zwodniczy jednak taniec z policzkowwaniem rybami bezpieczniejszy

Gość DKMG
Zwodniczy to lepiej włamać się do policyjnego prosektorium następnie wykraść trupa wytarzać go w liściach a uciekajac przed policją razem ze zwłokami połamać wszystkie przepisy i na końcu posadzić trupa za kierownicą i powiedzieć że nas porwał

Gość DKMG
zwodniczy ale jaka adrenalinka:P