Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wianka84

Objawy?Jakie miałyście na początku

Polecane posty

Gość wianka84

1.brak @ 2.stosunek do samego końca pare dni prze spodziewan @ i wczesniej 3.sikanie czeste dzisiaj ok 10 jak nie wiecej razy 4.bolące piersi jak przed @ i duże ale nie aż tak :O 5.i ok 2 tyg bolące jajniki 6.Ciąża urojona czy możliwa ? 7.testu nie moge zrobić ponieważ jeszcze jest za wczesniej 8.PRAGNIEMY z Męzem DZIECKA Jakie miałyscie początkowe objawy ?

tak naprawdę to pierwszym moim objawem był brak miesiączki zrobiłam test - pozytywny dopiero kilka dni potem pojawiły się kolejne objawy: zmęczenie, non stop zimno, czułam się jakby mnie grypa łapała a po 1,5 tygodnia dopiero mdłości

Gość wianka84
u mnie też narazie się spożnia ale pewnie znowu się zawiode a juz 17 miesiecy leci jak sie starmy i boje się kolejnego rozczarowania

skoro ci się spóźnia to zrób test. wychodzi już w dniu spodziewanej miesiaczki

Gość wianka84
no tak wychodzi w dniu spodziewanej miesiączki ale ja się 5 dni temu kochałam z moim meżem a podobno po 14 dniach powinno się robić

Gość 5dnicc
beta beta i jeszcze raz beta a nie głupie zasmiecanie kafe.........może ci mamy jeszcze powróżyć z pryszczy?

Gość wianka84
meaaa DZIEKUJE

Gość wianka84
meaaa DZIEKUJE

Odpowiem na Twoje punkty:) 1. możliwa ciąża 2. możliwa ciąża 3. nie ma żadnego związku z ewentualnym zapłodnieniem i początkową ciążą (sika się więcej pod koniec ciąży, kiedy dziecko jest duże i naciska na pęcherz) 4. za wcześnie na bolące piersi 5. bolące jajnik to tak pół na pół 6. hehe i taka i taka może być (oczywiście nie jednocześnie:D ) 7. skoro jest za wcześnie na test to i za wcześnie na bolące jajniki i brzuch 8. to super, życzę powodzenia:)

Gość wianka84
PEWNIE SIE ŁUDZE :( A JUZ TAK PRAGNE NAJGORSZE JEST TO ŻE CHCE A NIE MOGE A INNE KOBIETY DZIEWCZYNY WPADKA ALBO ABORCJA AZYCIE JEST NIESPRAWIDELIWE

Może chcesz za bardzo kochana:) Przestań tak bardzo nastawiać sex tylko na zapłodnienie skutkujące dzieckiem hehe, a na pewno będzie dobrze:)

A długo się staracie,jak mogę zapytać? U mnie jedynym objawem na początku ciązy było tylko brak okresu.

Gość wianka84
Długo 17 miesięcy

Gość wianka84
aż sie serce kraja jak się słyszy o aborcji :(

Gość lorek88
moim pierwszym podejrzeniem byla temperatura w pochwie mierzona zanim wstalam z lozka,2 dni przed spodziewanym okresem 37,4 po drugie bolace piersi-w sumie tylko sutki ogolne zmeczenie teraz jestem w 8msc :-) zycze powodzenia konsultowalas sie juz z jakims lekarzem bo 17msc to duzo

Gość sysa2
hm u mnie bylo calkiem ciekawie nie spodziewalam sie ze zaskoczy ale zbyt wczesnie zaczely mnie piersi bolec ,mysle hm pewnie okres mi sie przestawi i tyle ale jak chodzilam obolala mimo ze termin mi sie juz spuznial poszlam po test i wyszedl dziewczyny 2 kreseczki jakiez szczescie 11 lat jestem z obecnym mezem i nigdy nic po slubie staralismy sie rok. ale dla pewnosci zrobilam za 2 dni test znowu 2 kreski , wiec odwiedzilam speciliste i co hehe prawie 4 tydz jest pęchezyk ciazowy,teraz tylko czekam 2 tyg na kolejne badanie usg czy cos z tego bedzie starsznie sie martwie tak pragne tego dzieciaczka

Gość sysa2
a dodatkowo rozdraznione sutki , i co mnie zastanawia ciagnacy bol jajnikow , zawroty glowy tezsie zdazyly tyle z moich obserwacji ale wiecie bylam pewna nadchodzacego okresu wiec nie reagowalam na objawy byly zastanawiajace

Gość JODO
Moim pierwszy objawem było straszne rozdrażnienie. WSZYSTKO mnie drażniło i doprowadzało do szału a nawet płaczu. Później to oczywiście brak okresu .

Gość u mnie
1. Brak miesiączki 2. Odczucia w ciele podobne do przedmiesiączkowych, ale jednak trochę inne. Ból podbrzusza, piersi nabrzmiałe (poprawił się ich wygląd), wrażliwe, całe ciało jakby nabrzmiałe, napięte, inne. 3. Delikatne mdłości, naciągało mnie, źle mi się robiło od pewnych zapachów jedzenia. 4. Silne ukrwienie narządów płciowych, ochota na seks, zwiększenie doznań seksualnych (orgazmy pochwowe, których normalnie nie mam)

1.brak @ 2. bóle brzucha jak na @ trwające ok tyg. porannych nudnosci, zgagi, ani tym podobnych nie przerabiałam :)

Gość sysa2
do wianka posluchaj z tego co wiem to sa juz testy po 6 dniach od zaplodnienia one wykrywaja wczesna ciaze

Gość Kinia-Princpolo
MAM słownik -Ale BYKI będą .Tak na przekór wszystkim prymitywom ????????????????????????????????????????????? A ja raczej sadzilam, ze to nieumiejetnosc poprawnego pisania jest dowodem PRAMITYWIZMU.... :-/

Gość troszke wystraszona
kochane forumowiczki Mam takiego stracha że zaraz tu umrę jutro powinnam dostać @. Ale nie mam objawów z mężem nie staramy się o dziecko ale nie zaszkodziłoby gdybym zaszła bo obydwoje tego pragniemy. Biorę kwas foliowy byłam u lekarza ale na razie to takie luźne próby bez kalendarzyka owulacyjnego itp. Boli mnie podbrzusze ale tak jakby piekło, mam zgagę (ale to raczej albo od jedzenia albo moja wyobraźnia), mam ciągle pragnienie i odrzuca mnie od kawki. nie czuje bym miała dostać @ ale nie chce robić sobie nadziei. Zrobiłam test ale tylko jedna kreseczka;/ hm... Jak myślicie czekać jeszcze kilka dni? Trzymajcie kciuki oby @ nie przyszła...:)