Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

moja mama mnie denerwuje

Polecane posty

moja mama caly czas robi mi jakies aluzje o to ze nie mam chlopaka. to przez nk bo tam wszystkie moje kolezanki wstawiaja zdjecia z chlopakami i ogolnie wiekszosc kogos ma oprocz mnie. bardzo mnie to dolowalo, teksty w stylu \'a ta jakiego ma chlopaka, zobacz\' albo \'wszyscy juz kogos maja a ty nie\'. teraz pisze z pewnym chlopakiem, ktorego poznalam dobrych kilka lat temu, nasze sie znaja. ona widziala ze z nim pisze i dzisiaj \'tylko mi sie nie zadawaj z tym chlopakiem\'. nie rozumiem tego. nigdy nie mialam chlopaka, nie chodzilam na randki i spotkania, nie wiem nawet co powiedziec jak sie pojde z nim spotkac bo nigdy nie bylo takiej sytuacji. z mama nie mam dobrego kontaktu, nigdy nie rozmawiala ze mna o chlopakach, milosci itp. co mam robic? jak sie zachowywac?

Gość spi
A ile masz lat?

Gość ok...no problem...d
zapytaj sie dlaczego uwaza, ze nei powinas spotykac siez tym chlopakiem

a czy to wazne? jak powiem to mnie uznacie za dziecko i beda teksty 'do ksiazek a nie do chlopakow' ;/ jestem nastolatka w kazdym razie

ale ja wlasnie nie umiem z nia o czyms takim rozmawiac bo nigdy tego nie robilam z nia. poza tym za kazdym razem jak sie pojawial jakkis chlopak to nie chciala zebym sie znim spotykala, nie wiem dlaczego. myslalam ze tata bedzie bardziej sceptyczny jesli chodzi o te sprawy, ale on jest w porzadku.

no dokladnie! nie rozumiem jej kompletnie, tak to mi robi aluzje ze nie mam i nagle jak ktos jest to mowi zeby mi czasem nie przyszlo do glowy sie spotykac;/ za kazdym razem jest tak samo

też mam podobny problem ze swoją matką. Nie przejmuj się tym, ale wiesz co? Znajdź kiedyś wolny czas (chodziaż 30 minut) i powiedz swej mamie, że chciałabyś teraz z nia porozmawiać o czymś, a pod koniec rozmowy zapytaj dlaczego Twoja Mama nie lubi tego chłopaka? ;)

ona ma sceptyczne podejscie ogoln ie do chlopakow ktorzy sie kolo mnie kreca, juz przeciez w podstawowce kiedy jakis chlopiec mi przynosil kwiatki polne itp :D to pamietam jak mowila ze mam o nim zapomniec albo ani mi sie waz z nim cos teges;/

nie potrafie z nia rozmawiac na powazne tematy bo nigdy tego ze mna n ie robila, wstyd mnie ogarnia jak przychodzi temat chlopaka;/

nie, normalny, porzadny chlopak. bardzo mily zreszta mama go nie zna wiec nawet nie wie jaki jest. nie ze ona go nie lubi , ona nie chce zebym miala chlopaka a za chwile mowi ze wstyd ze nie mam. a o seksie to oczywiscie ze nie rozmawialysmy, nawet o dojrzewaniu nigdy w zyciu slowem nie wspomniala

nie rozumiem Ciebie, naprawdę. Jak nie zaczniesz rozmawiać z matką to nigdy sie nie dowiesz co ona o tym chłopaku sądzi, i co sądzi o tobie. Za wszelką cenę trzeba próbować rozmawiać z matką czy z ojcem. U mnie jest tak, że rzadko mnie rodzice słuchają, a bo to muszą coś zrobić, a to do pracy pojechać, spotkać się z przyjaciółmi, ale dzięki moim długoletnim staraniom teraz poświecają mi 20 minut na rozmowę ze mną.

nie chce z nimi o tym rozmawiac bo sie wstydze. zreszta ona ma mnie za nic, smieje sie ze mnie.. wg niej bede w zyciu babcia klozetowa jak to ujela bo nigdy do n iczego nie dojde, uwaza ze jestem dupa wolowa nie umiem nic zalatwic, mieszkamy w uk, napoczatku nie radzilam sobie z jezykiem ale teraz juz jestsuper- ona twierdzi ze nie umiem sie dogadac, twierdzi ze w tej szkole sie niczego nie ucze i dlatego do niczego w zyciu nie dojde, osmiesza mnie przed znajomymi, nigdy nie powiedziala na mnie dobrego slowa i nie pochwalila mnie za nic :(