Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eldss

Ile czasu trwa wasz seks, wasza masturbacja?

Polecane posty

Gość eldss

czytałem, że masturbacja większości ludzi trwa kilka minut a seks nie wiele więcej, kilkanaście. Ja masturbuję się najkrócej godzinę a często i ze dwie godziny, czasem jeszcze dłużej ale to już rzadziej I nie wyobrażam sobie uprawiac seks tylko kilkanaście minut, zaraz po wszystkim by miało być? O nie nie A u was ile trwa masturbacja, seks, co sądzicie o masturbacji i seksie trwającym godzinę-dwie godziny?

Gość brerzniew
1,5 sec

Gość jak to tak
moja masturbacja trwa jakies 25 minut bo zawsze gdzies sie spiesze i robie to w przelocie ;) seks to zależy... najczesciej jakas godzine :)

Gość eldss
---->jak to tak No to mnie trochę pocieszyłaś/pocieszyłeś (właśnie, jakiej jesteś płci?) Myślałem, że ja jestem jakiś nietypowy i że nie spotkam kogoś o podobnych gustach

Gość kapitannemo
pojebało cie ? idź do lekaża, 2h dupczysz ? to ja jestem papież :D

Gość tarki007MALPAinteria.pl
super - ja tez tak lubie ... tylko dziewcznyny nie chcą zwykle tak długo. ja uwielbiam lizać cipki godzinami

Gość jak to tak
jestem kobietą, wodą, ogniem, burzą, perłą na dnieeeee!! :) a co?? babeczki nie maja juz prawa dobrze sie zabawic???? :)

Gość edss
--->kapitannemo Nie mówiłem, że tyle czasu uprawiam seks, ponieważ seksu nie uprawiam wcale. Ale tyle się masturbuję i chciałbym, żeby seks też trwał trochę czasu, żeby się nacieszyć tą przyjemnością. I jak mówiłęm, nie wyobrażam sobie, żeby seks miał trwać tylko kilkanaście minut. A ty ile czasu uprawiasz seks? ---->tarki007MALPAinteria.pl Ciekawe czemu kobiety nie chcą tak długo........?????????

Gość edss
---->jak to tak A czy ja cóś mówiłem, że kobiety nie mogą?:)

Gość do edss
nie stałby ci tak długo ;o

Gość edss
--->do edss No nie wiem, bo seksu nie uprawiałem ale podczas masturbacji stoi tyule czasu ile się masturbuję, choć przyznam, że jeśli robię to dłużej niż 2 godziny to potem trochę boli

Gość jak to tak
nie pobzykasz tyle ile sie masturbujesz bo jak zobaczysz nagą laske to ci mały sie zestresuje i opadnie z wrażenia. wmówisz sobie, że nie dasz rady! he he

Gość edss
no pewnie na początku tak będzie ale miałem na myśli czasy kiedy już oswoję się z seksem i z "laską":)

Gość biedne dzieci
:P mój seks zazwyczaj trwa 2 h (40 min to dla nas szybki numerek) a jeśli doliczyć grę wstępną ...

Gość ja sie onanizuje
rożnie od 30 min do 2h :o

Gość karolciak17
ale głupoty pierdoli**e sex 2 h ?? ehehe dobry zart juz to widze ,,, zeby bylo chociaz te 20 min,,,,,, niezle sciemy walicie

Gość od 20 min do max 5 godz

Gość to zalezy...
Sam stosunek to z pół godziny, ale cały seks z grą wstępną itp. to nawet kilka godzin.

Gość porannaaa
z gra wstepna u mnie sex nie schodzi ponizej 3 godz..ale odpoczywamy w trakcie

Proponuję podawać wiek, bo jak widzę dla małolatów 20 minut to osiągnięcie, a seks trwający dwie godzinuy jest wręcz nierealny. Jak chcę zwalić konia to i minuta mi wystarczy, a jeśli chodzi o seks - od może 5 minut do kilku godzin. Zazwyczaj nie krócej niz godzinę i nie dłużej niż trzy. Kiedys trzeba spać;) Mój rekord, którego już pewnie nie powtórzę to ok. 8 godzin w łóżku z ciągłymi pieszczotami i kilkoma stosunkami. Dwa dni mnie fiut bolał, był tak poobcierany, że z trudem sikałem :classic_cool: 38 lat:)

Nigdy nie dłużej niż teleekspres:-) No czasem to i rekord w 3 minuty sie uda.