Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona kobieta

czy nie uwazacie ze kochanki to sfrustrowane desperatki?

Polecane posty

godzą sie na to zeby byc piatym kołem u wozu

Gość nie mam pojęcia
ale skoro nie mają szans na wolnego stanem biora zonatego byle by mieć to desperacja totalna:P

Gość marzenaka79
jak sie ma swojego partnera to wcale nie

Gość gruba zla i brzydka
a zony jakie desperatki , facet popycha je w ciula, sypia z kim popadnie a one kurczowo sie go trzymaja bo sie boja zaczac od poczatku i ludza sie ze pewnego dnia sie obudza w innej rzeczywistosci gdzie maz jest aniolem ktorego sobie wymarzyly :O

to akurat temat o kochankach, zony tez są desperatkami naiwnymi, juz nie wiem co gorsze mysle ze jak kobieta atrakcyjna jest i ma poczucie własnej wartosci to nigdy nie pojdzie na kochankowy układ

Gość marzenaka79
a jak kochankiem bedzie Twój były facet,

Gość maz bylej zony
sfrustrowana to zonka bedzie jak ja mezus dla kochanki zostawi :O

Gość gruba zla i brzydka
jak jej taki uklad odpowiada to czemu nie, ozny tez bywaja kochankami ....

Gość mmoooli
dla mnie kobieta musi sie szanowac.... jak tknie zonatego to jest zerem.

jak mąz zostawi zonę i zwiaze sie z kochanką to co innego, mi chodziło o takie kochanki co miesiacami, latami czekają na swego pana

Gość marzenaka79
to juz jest chore, nie miec partnera a byc kochanka zonatego to żenada

Gość maz bylej zony
czasem warto poczekac....

jestem ciekawa czy takie kobiety nie czują sie gorsze, takie zapchajdziury, jak mozna miec chłopa tylko dla siebie to po co sie dzielic i spotykac potajemnie

Gość mmoooli
mi to sie to w ogole w glowie nie miesci.... bliska mi osoba zdradza swoja zone, z laska, ktora powiedziala mu, ze ma raka i umiera. achhh do tego nie moze przezyc, ze on jest zonaty oczywiscie strasznie jej z tego powodu przykro... itp itd Panowie na prawde tak latwo Was robic w konia?

Gość marzenaka79
dla wrażeń

czasem warto poczekac.... ile czekac? miesiac dwa, nie wiecej, jak nie reflektuje to bye bye

Gość maz bylej zony
czekac warto nawet te 6 lat-teraz jest pieknie......

chyba żes na głowie upadł zebym ja czekała na gacha 6 lat :O

Gość no coz no coz no cooooz
szkoda mi cie ze na swej drodze spotykasz samych gachow-widac ze malo wiesz o prawdziwej milosci :O

Gość kwiat paproci_
A co wy wiecie o kochankowaniu? Ktora z was jest lub byla kochanka? :) Uwielbiam rozmawiac z panna na temat wychowywania dzieci, z ksiedzem o zyciu rodzinnym i z humanista o matematyce:):):):)::)A wy?

Gość tweedy
Uważam, że frustracja u nich postępuje wraz ze stażem tego pseudo związku z żonatym, czy też zajętym facetem. Znam taką jedną, na przestrzeni lat się zmieniła nie do poznania, jest strasznie zakompleksiona i niedowartościowana, nie przyjmuje żadnej krytyki i ciężko z nią w ogóle się rozmawia. Widzi tylko jego - i ciągle wgapia się w telefon. Masakra

Gość gość
No jasne ze desperatka i to jeszcze bez zasad . Nie zarwała wolnego to bierze sie za zonatego . Byle kogos mieć .Nie wazne ze współ rozwala rodzinę ,wazne ze kochas przyjdzie a ona czeka . Podlośc do kwadratu .

Gość gość
ja nie uważam ze to desperatki nie każda chce się wiązac i hodować faceta w domu, niektóre chcą tylko seksu i dobrej zabawy, nawet te po 30 po 40 itp

Gość gość
Kobiety tak bardzo wymagają doświadczenia ze godzą się nawet na harem.

Gość gość
kochanka z żonatym to para, która po prostu spotkała się w nieodpowiednim czasie, za późno...

Gość gość
Kochanki to zawsze kobiety ktore maja bardzo niskie poczucie wartosci.Za czule slowko zrobia wszystko.Zonaty slodzi bo chce seksu od takiej.A kochanak za czule slowo zrobi wszystko.Taki zonkos wykozystuje taka aby spelniac swoje wyuzdane potrzeby seksualne.Ktorych nigdy by z zona nie zrobil bo za bardzo zone szanuje zeby ja tak w lozku upadlac.Poskacze,taki na kochanbce,poskacze a jak juz sie nasyci probujac wszystkiego co sie da w seksie,to wraca do zony.Kochanka zostaje sama i czesto sobie nie radzi sama z soba wstydzac sie tego co z nim w lozku wyrabiala.

Gość gość
Zacznijmy może od tego, ze bywają kobiety które za lepszą pracę, podpisany kontrakt- patrz hostessy na targach, dają d**y każdemu co popadnie.

Gość gość
16.54 To niech kupia sobie wibratory .Wtedy nikogo nie skrzywdzą,.

Gość gość
"Kochanki to zawsze kobiety ktore maja bardzo niskie poczucie wartosci.Za czule slowko zrobia wszystko.Zonaty slodzi bo chce seksu od takiej.A kochanak za czule slowo zrobi wszystko.Taki zonkos wykozystuje taka aby spelniac swoje wyuzdane potrzeby seksualne.Ktorych nigdy by z zona nie zrobil bo za bardzo zone szanuje zeby ja tak w lozku upadlac.Poskacze,taki na kochanbce,poskacze a jak juz sie nasyci probujac wszystkiego co sie da w seksie,to wraca do zony.Kochanka zostaje sama i czesto sobie nie radzi sama z soba wstydzac sie tego co z nim w lozku wyrabiala." Większej bzdury nie słyszałam. Ale mam nadzieje, że ci się lepiej zrobiło. Normalnie baby sa jednak głupie.

Gość gość
a dlaczego niby te cudowne zony nie potrafia utrzymac faceta przy sobie, ze musi szukac kochanki? zadna o tym nie pomyslala? skoro jestescie takie wspaniale, to na pewno nie grozi wam zdrada meza