Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaa_01

aktorstwo

Polecane posty

Gość onaaaaaa_01

Witam :) Czy ktoś interesuje się aktorstwem? Wie co aktor powinien umieć? Tzn. chodzi mi dokładnie w czym powinien być na prawdę bardzo dobry(chciałabym posłuchać Waszych opinii), jak powinna być matura zdana, bo gdzieś słyszałam, że praktycznie na maxa.. A co z językami? Orientuję się mniej więcej, ale chętnie dowiem się, co Wy o tym sądzicie. Wiem, że aktorstwo wymaga wieloletniej pracy i nauki, ale nie zawsze. Są aktorzy, którzy specjalnie kształcili się do tego zawodu, ale są też ci, którzy nic wspólnego z tym nie mieli.. poprostu casting i okazuje się, że talent :) Pozdrawiam

Gość onaaaaaa_01
Nikt? :(

Gość onaaaaaa_01
Dzięki. :) Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość onaaaaaa_01
? Te informacje naprawdę są dla mnie bardzo ważne. Z góry dziękuję.

powinien umiec tak stworzyć role , wykreować ja by sie zapomniało , że to aktor.

Gość onaaaaaa_01
No właśnie... :)

Gość artychy komedianty

Gość onaaaaaa_01
nikt więcej się tym nie interesuje?

Gość kgvkugdawid1403199095
słuchaj, zajmuje sie tym już długoi odrazu Ci powiem, że nie patrzą jak masz zdaną mature, tylko co potrafisz i czy cos można z Ciebie zrobić, a sekretem rekrutacji w Panstwowej Wyzszej Szkole Teatralnej jest to, że co roku obierają sobie ile i jakie osoby przyjmuja, takze warto póbować np. pan Żmijewski dostał się za 3 razem, Gajos tak samo, trzeba pokazać że się jjest odpowiednią \'\'formą\'\' z której mozna cos \'\'ulepic\'\' pozdrawiam.:)

żeby donrze zagrać kierowce trzeba najpierw umiec zagrac samochód

Gość onaaaaaa_02
aha :) długo się tym zajmujesz? a co dokładnie robisz? a co do tego samochodu.. to przypomniało mi się właśnie, że przed Komisją trzeba umieć wcielić nawet w jakąś rzecz :) to jest zastanawiające.. nie wiem, czy od razu wpadłabym na jakiś pomysł.. :) np. "jesteś jabłkiem" :) trzeba być sprytnym :)

Gość onaaaaaa_02
trzeba umieć wcielić się* :)

Czasami wystarczy właśnie odrobina sprytu, polotu i dystansu do siebie. Znalazłam taki filmik gdzie nie trzeba być jakoś specjalnie utalentowanym by starać się o główna rolę http://www.youtube.com/watch?v=hI4xD7lRP6M .Nie trzeba być jakimś geniuszem aktorskim by dać im radę - prawda?