Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjugoaaa

studia uzupełniające POMOCY

Polecane posty

Gość mjugoaaa

hej prosze o pomoc bo jestem nierozeznana w temacie. powiedzcie mi prosze jak to jest, czy po licencjacie z mało "chodliwego" kierunku moge robić magistra tam gdzie chce - musze tylko zdać egzamin czy jest to niemopżliwe w przypadku kierownictwa produkcji filmowej i telewizyjnej ... pytam bo chciałabym zmienić studia ale niewiem czy przez to że moje studia są dośc nietypowe będę mogła robić magistra na innym kierunku...pomóżce prosze

Gość fvgxvg
niestety nie ma tak że potem można zrobić magisterkę na dowolnym kierunku, przede wszystkim musi to być podobny kierunek z podobnymi przedmiotami, żeby różnica programowa nie była zbyt wielka, najczęściej wtedy zalicza się te różnice ale wszystko zalezy od uczelni, moją znajomą przyjeli na inny kierunek na mgr a innej znajomej nie przyjęli na ten sam kierunek ale na innej uczelni oświadczające jej że nie jest to kierunek pokrewny i wogóle jej papierów nie brali pod uwagę, zwłaszcza że mam brata po inż tym co ona chciała studiować na mgr na tej samej uczelni i wiem, że nasze różnice programowe nie były zbyt duże :/