Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aksamitka90

Pomozcie....jestem w kropce

Polecane posty

Jak zaprosic na studniowke chloapka z ktorym nigdy sie nie zapoznalam, z ktorym nigdy nie gadalam i ktorego widzialam raz w zyciu?

Gość Wolę czerwone
to będzie proste... ale jakiś kontak masz... gg, telefon, mail... wystarczy jedno zdanie zapraszam Cię na bal! mam nadzieję, że taki bal w ciemno nie rozczaruje Cię

wypytalam sie troszeczke na temat tego chlopaka.... okazalo sie ze to przyjaciel mojej bliskiej kolezanki... wypowiada sie o nim bardzo pozytywnie

oczywiscie nr tel. albo gg moge miec w kazdej chwili ale wydaje mis ie glupie to ze zapraszam chlopaka ktory mnie w ogole nie zna a moze nawet nie kojarzy

to popros ta przyjaciolke zeby zaprosila go do domu i ty niby przypadkiem pojdziesz ''oddac jej ksiazke'' i od razu troche posiedzisz i pogadacie...

Na połowinki w LO zaprosilam kolege, z ktorym nie mialam raczej kontaktu, tylko tak na czesc ale w zasadzie nie gadalismy ze soba nigdy ;) Zdobylam jego nr kom, napisalam smsa, a kumpelka wcisnela opcje \"wyslij\" bo ja sie wahałam ;) Zaproszenie przyjal ;)

A ja wlasnie zrobilam cos najglupszego na swiecie, wlasnie zaprosilam tego kolesia, aon mi napisal ze potzrebuje paru dni na zatanoweinie bo mnie nie zna. Troche mi glupio. Na szczęście mam pare wyjsc awaryjnych jak z nim nic nie wyjdzie

Gość Jak nie ...
Jak nie ten to inny, co się martwisz.

Czasem lepiej pójść na taką imprezę z kimś kogo się trochę zna i można z nim pogadać:) Nawet jeśli ta osoba nam się nie podoba fizycznie:P