Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowa kreacja

ile moge zarobic? POWAZNE PYTANIE DO POWAZNYCH

Polecane posty

Witam. Od 6 lat robie paznokcie paniom wdomku( zel,akryl,maniciur,pedicur). Od poniedzialku zaczynam prace w Warszawie. Wynajelam sobie stanowisko do pracy w salonie fryzjerskim dosyc dobrze prosperujacym. Za wynajecie place 300 zlotych na poczatek. Pracuje na swoich materialach i to co zarobie jest dla mnie. CZY KTOS MOZE MI POWIEDZIEC ILE MOZNA ZAROBIC? PYTANIE KIERUJE DO STYLISTEK PAZNOKCI PRACUJACYCH NA SWOJ RACHUNEK W SALONIE ALBO PRACOWNIC. DZIOEKI

Gość PanaSimLg
szczerze??nie jestem zadna z osób do ktorych jest kierowane pytanie,poprostu widze ze teraz tipsy wszedzie mozna zorbic,gdzie tylko sie nie zerknie,tego typu usług w moim miescie jest mnóswto,wiec mysle ze na poczatku bedzie Ci ciezko z zarobieniem zadowalającej kwoty,bo kobiety ktore juz sobie robia tipsy maja swoje sprawdzone miejsca do wykonywania ich:)

tylko wiesz,w tymm salonie mnostwo jest kobiet ktore nakladaja farbe czy robia trwala ,siedza i czekaja 2,3 godziny, w miedzyczasie moglyby sobie zrobic przynajmniej manicur ( ja zawsze robilam jak bylam u fryzjera)

Gość PanaSimLg
no chyba ze tak:) zycze powodzenia i owocnej pracy;)